The Bridge USA – Mexico 2013

Tips:

Το The Bridge είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά εγκλήματος, που αναπτύχθηκε από τους Meredith Stiehm και Elwood Reid, που μεταδόθηκε στο δίκτυο FX και βασίζεται στη δανο-σουηδική σειρά Bron/Broen. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Diane Kruger και Demián Bichir σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και συμπρωταγωνιστούν οι Ted Levine, Annabeth Gish, Thomas M. Wright, Matthew Lillard και Emily Rios σε δεύτερους ρόλους.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 26

Story:

Το The Bridge ακολουθεί δύο αστυνομικούς ντετέκτιβ – έναν Μεξικανό και μια από τις ΗΠΑ – και την κοινή τους προσπάθεια να συλλάβουν έναν κατά συρροή δολοφόνο που δρα και στις δύο χώρες, όταν ένας Αμερικανός δικαστής γνωστός για τις αντιμεταναστευτικές απόψεις βρίσκεται νεκρός στη γέφυρα που συνδέει το Ελ Πάσο του Τέξας, με τον Χουάρες, στο Μεξικό, να απειλεί και τα δύο έθνη κατά μήκος των συνόρων Τέξας-Τσιουάουα. Η ντετέκτιβ Sonya Cross, του Αστυνομικού Τμήματος του Ελ Πάσο, συνεργάζεται με τον ντετέκτιβ της κρατικής αστυνομίας της Τσιουάουα, Marco Ruiz, ο οποίος γνωρίζει για την ολισθηρή πολιτική της μεξικανικής επιβολής του νόμου. Η προσέγγιση «ό,τι χρειάζεται» του Ρουίζ δεν ταιριάζει με την Κρος, η οποίος δεν έχει αποκαλύψει ότι έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ ή μια παρόμοια διαταραχή του φάσματος του αυτισμού. Όμως οι δυο τους παραμερίζουν τις διαφορές τους για να λύσουν μια σειρά δολοφονιών στα σύνορα, τα οποία έχουν σχέση με την παράνομη μετανάστευση, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη βία και την πορνεία. Η έρευνά τους περιπλέκεται από την ανεξέλεγκτη διαφθορά και τη γενική απάθεια μεταξύ των μεξικανικών αρχών και τη βία των ισχυρών καρτέλ ναρκωτικών στα σύνορα. Ο τίτλος The Bridge αναφέρεται στη Γέφυρα της Αμερικής που χρησιμεύει ως συνοριακό πέρασμα μεταξύ του Ελ Πάσο του Τέξας και της Σιουδάδ Χουάρες της Τσιουάουα, όπου διαδραματίζεται η σειρά.


The Bridge USA – Mexico 2013

Ιδανικό για να δείς το αυθεντικό The Bridge | Bron/Broen. Ήταν χαμένο από την αρχή, με μερική αφέλεια και ανούσια 5λεπτα ανάδειξης χαρακτήρων που ΔΕΝ ταιριάζουν στην Αμερικάνικη έκδοση. Από την 2η σεζόν στο 2ο επεισόδιο και μετά η βλακεία και τα κενά στο σενάριο, το κάνουν αδιάφορο και κατινίστικο και ΔΕΝ πείθει. Από την 2η σεζόν στο 4ο επεισόδιο και μετά, ο σεναριογράφος, ο σκυνοθέτης και όλοι, ήπιαν όλη την κόκα του έργου και η κωμωδία έγινε σάχλα. Φυσικά το Σουηδικό 100 κλάσεις ανώτερο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bridge_(2013_TV_series)

The Bridge Collection
The Bridge USA – Mexico 2013 The Bridge USA – Mexico 2013 The Bridge USA – Mexico 2013