The Bridge - Bron/Broen 2011-2018


20 Top Series

Tips:

Το The Bridge (Δανικά: Broen Δανέζικη προφορά: [bʁoːn]· Σουηδικά: Bron Σουηδική προφορά: [bruːn]) είναι μια σκανδιναβική νουάρ αστυνομική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Hans Rosenfeldt. Μια κοινή δημιουργική και χρηματοδοτούμενη παραγωγή μεταξύ της σουηδικής τηλεόρασης Sveriges και του Danmarks Radio της Δανίας, έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και έχει γίνει remake σε 12 χώρες. Πρωταγωνιστουν οι Sofia Helin, Kim Bodnia, Thure Lindhardt, Dag Malmberg, Sarah Boberg, Rafael Pettersson, Lars Simonsen, Puk Scharbau, Ann Petrén, Gabriel Flores Jair, Henrik Lundström και Mikael Birkkjær.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 38

Story:

Η πρώτη σεζόν ξεκινά με την ανακάλυψη ενός νεκρού ακριβώς στα σύνορα Δανίας-Σουηδίας, στο κέντρο της γέφυρας Øresund, που συνδέει το Μάλμε με την Κοπεγχάγη, κάτι που απαιτεί κοινή έρευνα από τις αστυνομικές υπηρεσίες τόσο της Δανίας όσο και της Σουηδίας. Δεν είναι ένα πτώμα αλλά δύο μισά δύο ξεχωριστών γυναικών: το πάνω μισό είναι αυτό μιας Σουηδής πολιτικού, το κάτω μισό είναι αυτό μιας Δανής πόρνης. Η Saga Norén από τη Σουηδία και ο Martin Rohde από τη Δανία ηγούνται των ερευνών για τη δολοφονία. Ο Μάρτιν έκανε βαζεκτομή. Ο Αύγουστος, ο δεκαεννιάχρονος γιος από τον πρώτο του γάμο ζει τώρα με τον Μάρτιν και τη Μέτ, τη σημερινή σύζυγό του, με την οποία ο Μάρτιν έχει τρία παιδιά. Η Mette ανακαλύπτει ότι περιμένει άλλα δίδυμα. Η Saga ζει μόνη της και αντί να έχει σοβαρές σχέσεις, προτιμά να παίρνει άντρες σε μπαρ για περιστασιακό σεξ. Οι φτωχές κοινωνικές δεξιότητές της, η δυσκολία της στην ενσυναίσθηση και η αδυναμία της να διοχετεύσει τα συναισθήματά της την κάνουν να φαίνεται ψυχρή, αναίσθητη και ωμή, αλλά είναι απολύτως ειλικρινής από όλες τις απόψεις. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Μάρτιν και η Σάγκα αναπτύσσουν μια στενή σχέση εργασίας. Η Sofia Helin, ως η Σουηδός αστυνομικός ντετέκτιβ Saga Norén, πρωταγωνιστεί και στις τέσσερις σεζόν. Στο πρώτο και στο δεύτερο, τον Δανό ομόλογό της, Martin Rohde, υποδύεται ο Kim Bodnia και στην τρίτη και τέταρτη τον Henrik Sabroe ο Thure Lindhardt.


The Bridge - Bron/Broen 2011-2018

Εξυπνότατο σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες, με Σουηδο-Δανέζικη κουλτούρα. Ο συγγραφέας Χανς Ρόζενφελντ (Hans Rosenfeldt), έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο αινιγματικούς, σαγηνευτικούς χαρακτήρες της τηλεόρασης. Είναι η Saga Norén (Sofia Helin), μια πολύπαθη αστυνομικός, με ψυχολογικά αδιέξοδα, αλλά εξαιρετική ντετέκτιβ και λαγονικό. Δεν φοβάται να λερωθεί και βουτάει μέσα σε εγκληματικά μυαλά, με το τίμημα να αφήνει τα σημάδια επάνω της. Και στο τέλος φεύγει μακριά, σε ένα ταξίδι αυτο-ανακάλυψης. Μπαίνει στη μουσταρδί vintage Porsche της και απομακρύνεται, διασχίζοντας τη γέφυρα Øresund. Σταματάει – όχι για να πέσει και να ενωθεί με την αδερφή της, αλλά για να πετάξει το σήμα της στη θάλασσα. Τώρα, δεν είναι πλέον η «Saga Norén Länskrim Malmö» όταν απαντά στο τηλέφωνο, είναι απλώς μια Saga Norén. Πραγματικά θα μου λείψει το The Bridge.
Έχω δει πάνω από 500 σειρές - οι περισσότερες περιπέτειες, αστυνομικές, κατασκοπίας, κοινωνικές, επιστημονικές, με φαντασία και με πρωτότυπα σενάρια και μη. Το The Bridge | Bron/Broen το βάζω μέσα στο Top-5 μου. Πολύ καλή και η 4η σεζόν.

The Bridge - Bron/Broen 2011-2018


More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Bridge_(2011_TV_series)

The Bridge Collection

The Bridge Bron Broen 2011-2018 photo album


The Bridge Bron Broen 2011-2018 The Bridge Bron Broen 2011-2018 The Bridge Bron Broen 2011-2018 The Bridge Bron Broen 2011-2018 The Bridge Bron Broen 2011-2018
The Bridge - Bron/Broen 2011-2018 The Bridge - Bron/Broen 2011-2018 The Bridge - Bron/Broen 2011-2018 The Bridge - Bron/Broen 2011-2018 The Bridge - Bron/Broen 2011-2018 The Bridge - Bron/Broen 2011-2018