The Rising 2022

Tips:

Το The Rising είναι μια βρετανική δραματική σειρά υπερφυσικού εγκλήματος του 2022, παραγωγής Sky Studios. Πρωταγωνιστούν οι Clara Rugaard, Nicholas Gleaves, William Ash, Matthew McNulty, Rebecca Root, Emily Taaffe, Alex Lanipekun και Ann Ogbomo. Βασίζεται στη βελγική σειρά Hotel Beau Séjour του 2017, που δημιουργήθηκε από τους Bert Van Dael και Sanne Nuyens.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Το The Rising αφηγείται την ιστορία της Neve Kelly, μιας νεαρής γυναίκας που ανακαλύπτει ότι είναι νεκρή. Αφού συνειδητοποιεί ότι έχει δολοφονηθεί, αποφασίζει να βρει τον δολοφόνο της και να δικαιωθεί. Καθώς ξεκινά την έρευνά της, η Νιβ ανακαλύπτει ότι έχει την ικανότητα να παρεμβαίνει στον κόσμο γύρω της καθώς και να αλληλεπιδρά με συγκεκριμένα άτομα, με ένα από τα οποία είναι κοντά.


The Rising 2022

Όταν είδα το Hotel Beau Séjour (2017 Belgian series), είπα ότι έχει καλό σενάριο και ίσως σε άλλη χώρα και παραγωγή να είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Εδώ μάλλον το αποτέλεσμα είναι χειρότερο. Πρόχειρη σκηνοθεσία, με φθηνή παραγωγή και άνευρες ερμηνείες. Αδιάφορο και ευτελές αποτέλεσμα.
Ίσως αν βγει remake στην Νότιο Κορέα, να το “δοξάσω”.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rising_(TV_series)

Το The Rising 2022 είναι remake του -- Hotel Beau Séjour 2017-2019
The Rising 2022 The Rising 2022