The Good Doctor 2017-2023 Series

Tips:

Το The Good Doctor είναι μια αμερικανική ιατρική δραματική τηλεοπτική σειρά που βασίζεται στην ομώνυμη νοτιοκορεάτικη σειρά του 2013. Ο ηθοποιός Daniel Dae Kim (έπαιξε και στο New Amsterdam) παρατήρησε την αρχική σειρά και αγόρασε τα δικαιώματα. Η Sony Pictures Television και ο Kim κατέληξαν σε μια συμφωνία και έφεραν τον David Shore, δημιουργό του ιατρικού δράματος της Fox, House, να αναπτύξει τη σειρά. Πρωταγωνιστούν οι Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Chuku Modu, Beau Garrett, Irene Keng, Hill Harper, Richard Schiff, Tamlyn Tomita, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Christina Chang, Paige Spara, Jasika Nicole, Bria Samoné Henderson, Noah Galvin, Osvaldo Benavides και Brandon Larracuente.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 116

Story:

Η σειρά ακολουθεί τον Shaun Murphy, έναν νεαρό αυτιστικό χειρουργό από τη μικρή πόλη του Casper, στο Wyoming, όπου είχε ένα ταραγμένο παρελθόν. Μετακομίζει στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια για να εργαστεί στο περίφημο νοσοκομείο San Jose St. Bonaventure Hospital.


The Good Doctor 2017-2023 Series

Πολύ μαγικό ακούγεται, να υπάρχει ένας γιατρός που να ξέρει ανά πάσα στιγμή, τι χρειάζεται ένας ασθενής και να προλαβαίνει ΠΑΝΤΑ το κακό. Με 6 σεζόν και 116 επεισόδια, όλοι οι γιατροί του κόσμου θα μισήσουν αυτό το παιδί θαύμα και θα γίνουν καλλιεργητές κοπράνων. Από τις medical σειρές προτιμώ το πιο “πραγματικό” New Amsterdam.
Το θέμα “υγεία” στην Αμερική είναι μια πονεμένη ιστορία και τέτοιες σειρές δίνουν την ελπίδα για κάποιο “θαύμα”. Δεν με έπεισε αυτό το δήθεν παιδί θαύμα, ίσως γιατί δεν χαλάρωσα μετά από την δουλειά. Και οι εργασίες συνεχίζονται στην οικοδομή, με σπαστό καφέ Κυφωνίδη.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Good_Doctor_(American_TV_series)

Διάβασε για το Good Doctor (2013 South Korean TV series)
The Good Doctor 2017-2023 Series