The Frozen Dead Series 2017

Tips:

Το The Frozen Dead (γαλλικά: Glacé) είναι μια γαλλική τηλεοπτική σειρά θρίλερ μυστηρίου από το κανάλι M6, που διαδραματίζεται στα γαλλικά Πυρηναία. Η σειρά έξι επεισοδίων είναι μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Bernard Minier. Πρωταγωνιστούν οι Charles Berling, Julia Piaton, Pascal Greggory, Nina Meurisse, Lubna Azabal, Anne Le Ny, Robinson Stévenin, Robert Plagnol και Sophie Guillemin.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η ιστορία ξεκινά με την ανακάλυψη του ακέφαλου πτώματος ενός αλόγου που ανήκει στον πλούσιο επιχειρηματία Eric Lombard, στην πόλη Saint-Martin-de-Comminges των γαλλικών Πυρηναίων.Η υπόθεση ερευνάται από τον διοικητή Martin Servaz, με τη βοήθεια της τοπικού αστυνομικού αρχηγού Irène Ziegler. Όταν ο Servaz και η Ziegler βρίσκουν το κεφάλι του αλόγου, βρίσκουν επίσης στον τόπο του εγκλήματος DNA που είναι του κατά συρροή δολοφόνου Julian Hirtmann. Ο Χίρτμαν, ωστόσο, είναι έγκλειστος στο Warnier, μια ψυχιατρική φυλακή υψίστης ασφαλείας, όπου η νεαρή ψυχίατρος Νταϊάν Μπεργκ δείχνει ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για αυτόν. Η υπόθεση βρέθηκε αργότερα ότι συνδέεται με τις αυτοκτονίες τριών έφηβων κοριτσιών σε θερινή κατασκήνωση 15 χρόνια νωρίτερα.


The Frozen Dead Series 2017

Ξεκινά με λίγα στοιχεία από Πορφυρά Ποτάμια και Σιωπή των Αμνών. Το Γαλλικό λίγο νουαρ κλίμα και η πλοκή είναι καλά. Οι ερμηνείες είναι μέτριες. Το σενάριο είναι λίγο μπερδεμένο και μάλλον φταίει και το μοντάζ με πολλές κομμένες σκηνές που εξηγούν τα κενά. Εάν ήταν πιο δυνατοί οι 2 βασικοί χαρακτήρες (αστυνόμου και ψυχοπαθή) τότε θα ήταν ένα καλό ψυχολογικό θρίλερ. Το χαζό τέλος το χάλασε περισσότερο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Frozen_Dead_(TV_series)

Διάβασε και για την ταινία:
The Frozen Dead (1966 British film)
The Frozen Dead Series 2017 The Frozen Dead Series 2017 The Frozen Dead Series 2017