The Closer 2005-2012

Tips:

Το The Closer είναι μια αμερικανική τηλεοπτική αστυνομική σειρά με πρωταγωνίστρια την Kyra Sedgwick ως Brenda Leigh Johnson, υπαρχηγό της αστυνομίας του Λος Άντζελες. Η σειρά προβλήθηκε στο TNT από τις 13 Ιουνίου 2005 έως τις 13 Αυγούστου 2012. Πρωταγωνιστούν οι Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Corey Reynolds, Robert Gossett, G. W. Bailey, Tony Denison, Jon Tenney, Michael Paul Chan, Raymond Cruz, Gina Ravera, Phillip P. Keene και Mary McDonnell.
Το Major Crimes είναι spin-off του The Closer.
No. of Seasons 7
No. of Episodes 109

Story:

Η Kyra Sedgwick ως Brenda Leigh Johnson είναι μια ανακρίτρια εκπαιδευμένη στη CIA με καταγωγή από την Ατλάντα της Τζόρτζια. Η Μπρέντα έχει τη φήμη της πιο “στενής επαφής”—μιας ανακρίτριας που όχι μόνο λύνει μια υπόθεση, αλλά παίρνει και ομολογίες που οδηγούν σε καταδίκες, «κλείνοντας» έτσι την υπόθεση.
Κάθε επεισόδιο του The Closer πραγματεύεται μια πτυχή της κουλτούρας του Λος Άντζελες καθώς συνδέεται με την επιβολή του νόμου στη μεγαλούπολη. Η εκπομπή πραγματεύεται πολύπλοκα και λεπτά ζητήματα δημόσιας πολιτικής, ηθικής, προσωπικής ακεραιότητας και ζητήματα καλού και κακού. Το σχετικά μεγάλο σύνολο χαρακτήρων εξερευνά την ανθρώπινη κατάσταση, αγγίζοντας τις ατομικές αξίες, τις παραδοσιακές θρησκευτικές επιρροές στις ζωές και τις κοινότητες της σύγχρονης κοινωνίας και την κατάρρευση και τη δυσλειτουργία των οικογενειακών συστημάτων, της ομαδικότητα στην εργασία και την κυβερνητική ευθύνη. Η πρώτη σεζόν ξεκίνησε με την Brenda Leigh Johnson που έφτασε στο LAPD για να ηγηθεί του Priority Murder Squad (PMS), που γρήγορα μετονομάστηκε σε Priority Homicide Division (PHD), μια ομάδα που αρχικά ασχολούνταν αποκλειστικά με υποθέσεις δολοφονιών υψηλού προφίλ (σεζόν 1 έως 4).


The Closer 2005-2012

Σενάριο με πολύπλευρα θέματα, με βάση της ηθικές αξίες και τα πρότυπα του Λος Άντζελες. Το έβλεπα περιστασιακά, όταν ήθελα να χαλαρώσω. Η ψυχολογία της συμπεριφοράς στην κάθε διαφορετική στιγμή. Πολύ καλή η περσόνα της Kyra Sedgwick ως Brenda Leigh Johnson.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Closer

The Closer's spin-off - Major Crimes 2012-2018
The Closer 2005-2012 The Closer 2005-2012 The Closer 2005-2012