Major Crimes 2012-2018

Tips:

Το Major Crimes είναι μια αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια τη Mary McDonnell. Ήταν ένα spin-off του The Closer, που διαδραματίζεται στο ίδιο αστυνομικό τμήμα, με επικεφαλής τώρα τον χαρακτήρα της Mary McDonnell, Sharon Raydor. Έκανε πρεμιέρα στο TNT στις 13 Αυγούστου 2012, μετά το φινάλε του The Closer. Πρωταγωνιστούν οι Mary McDonnell, G. W. Bailey, Tony Denison, Michael Paul Chan, Raymond Cruz, Kearran Giovanni, Phillip P. Keene, Graham Patrick Martin, Jonathan Del Arco, Robert Gossett, Nadine Velazquez, Jon Tenney, Leonard Roberts, Daniel Di Tomasso και Jessica Meraz.
Το Major Crimes είναι spin-off του The Closer.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 105

Story:

Με την αποχώρηση της Αναπληρώτριας Αρχηγού Brenda Leigh Johnson να προκαλεί δονήσεις σε ολόκληρο το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες, η Captain Sharon Raydor αντιμετωπίζει δύσκολες προκλήσεις καθώς αναλαμβάνει την θέση της Johnson ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Μεγάλων Εγκλημάτων. Αφενός, καθώς είναι πρώην αξιωματικός εσωτερικών υποθέσεων, πολλά από τα μέλη της ομάδας της δεν την εμπιστεύονται. Επιπλέον, οι αμφιλεγόμενοι νέοι κανόνες που είχε θεσπίσει ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Έρευνας Δυνάμεων (FID) καρπώνονται ανεπιθύμητες συνέπειες στους τόπους του εγκλήματος. Τέλος, η νέα πολιτική εξοικονόμησης κόστους του LAPD για απεργίες με βίαιους εγκληματίες αντί να εξάγει ομολογίες από αυτούς δημιουργεί πρόσθετη μνησικακία μεταξύ των βαθμίδων και των αρχών, ιδιαίτερα με τον ανώτερο αξιωματικό και ανθυπολοχαγό της Major Crimes, τον υπολοχαγό Provenza.


Major Crimes 2012-2018

Για ανάλαφρα διασκεδαστικά βράδια. Μια αστυνομική σειρά που ασχολείται περισσότερο με τις σχέσεις και τους κανόνες της ομάδας του LAPD. Αχού και δε με νοιάζει. Δεν έχει κάτι παραπάνω να μου δώσει.
Η σειρά είναι η συνέχεια του The Closer (2005–2012), με νέα πρωταγωνίστρια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Major_Crimes_(TV_series)

Spin-off for The Closer 2005-2012
Major Crimes 2012-2018 Major Crimes 2012-2018 Major Crimes 2012-2018