Somewhere Between 2017

Tips:

Το Somewhere Between είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά που παραγγέλθηκε από το ABC και παρήχθη από τα ITV Studios America και Thunderbird Entertainment. Η εκπομπή είναι μια αμερικανική προσαρμογή της κορεατικής τηλεοπτικής εκπομπής μυστηρίου God's Gift: 14 Days, η οποία προβλήθηκε στο SBS. Η εκπομπή ακολουθεί μια μητέρα που προσπαθεί να αλλάξει τη μοίρα του φόνου της κόρης της. Πρωταγωνιστούν οι Paula Patton, Devon Sawa, JR Bourne, Aria Birch και Serge Houde.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Η Laura Price, μια τοπική παραγωγός ειδήσεων σούπερ σταρ στο Σαν Φρανσίσκο, βοηθά την αστυνομία να κυνηγήσει έναν κατά συρροή δολοφόνο. Ο κόσμος της Λόρας, μιας πολύ στοργικής μητέρας, φτάνει στο τέλος της όταν η κόρη της, Σερένα, απάγεται και δολοφονείται από τον δολοφόνο. Προσπαθώντας να αυτοκτονήσει, η Λόρα ξυπνά ανεξήγητα μια εβδομάδα πριν τον θάνατο της Σερένα. Από αυτό το σημείο, η Laura συνεργάζεται με τον πρώην αστυνομικό Nico Jackson, ο οποίος μοιράστηκε μια παρόμοια στιγμή «επαναφοράς», για να εντοπίσει τον δολοφόνο για να αλλάξει τη μοίρα της κόρης της.


Somewhere Between 2017

Όταν συνουσιάζεται ο Δίας όλα μπορούν να πάνε στραβά για τους αγαθούς πολίτες και όλα τέλεια για τους κουτοπόνηρους κακούς. Όμως υπάρχει και μια μόνο μέρα (της μαρμότας ίσως) που τα φέρνει βολικά στους αγαθούς. Το σενάριο “μπάζει” από παντού και τα απανωτά λάθη δε σώζονται ούτε από την σχετικά γρήγορη πλοκή. Στο 2ο και 3ο επεισόδιο οι συμπτώσεις και η τύχη δεν δικαιολογούνται από την φράση: η μοίρα τα έχει γραμμένα. Οι χλιαρές ερμηνείες εξηγούνται μόνο εάν οι ηθοποιοί έπαιξαν τζάμπα. Η κακή προσαρμογή του σεναρίου (από το Κορεατικό God's Gift: 14 Days) είχε ως αποτέλεσμα να βλέπω μόνο κενά και λάθη, για ένα ακατάστατο αποτέλεσμα, με ζηλευτά χαρακτηριστικά από την αμερικάνικη κουλτούρα που δεν έχω πάει ούτε ως τουρίστας ακόμα. Προτιμώ τον Καναδά.
Είναι μυθοπλασία ρε φίλε, μην επηρεάζεσαι. Αυτή εδώ η σειρά με “χτύπησε” στο κεφάλι σαν τσεκούρι. Μα τόσο αμερικανιά, τόσο δήθεν, τόσο ψεύτικο.
Κρίμα για την καλή ερμηνεία της Paula Patton, που έπαιξε και στο Déjà Vu (2006), με το ίδιο σενάριο.



Το σενάριο είναι αμερικανική προσαρμογή του: God's Gift: 14 Days (2014 South Korean TV series)

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Somewhere_Between_(TV_series)
Somewhere Between 2017