God's Gift: 14 Days 2014

Tips:

Το God's Gift: 14 Days (Korean: 신의 선물 - 14일; RR: Sinui Sunmul - 14il) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του 2014 που γράφτηκε από τον Choi Ran (ο συγγραφέας του Iljimae), Πρωταγωνιστούν οι Lee Bo-young, Cho Seung-woo, Kim Tae-woo, Jung Gyu-woon και Kim Yoo-bin.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Η Kim Soo-hyun είναι μια μητέρα της οποίας η μικρή κόρη Han Saet-byul απάγεται και δολοφονείται. Ανακαλύπτοντας μια θαυματουργή ικανότητα να γυρίζει πίσω στον χρόνο ακριβώς δύο εβδομάδες πριν από το γεγονός, η Soo-hyun είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει το σχέδιο απαγωγής και να σώσει την κόρη της πριν πεθάνει ξανά. Τη βοηθάει ο Ki Dong-chan, ένας πρώην αστυνομικός που έγινε ιδιωτικός ερευνητής για να αποδείξει την αθωότητα του διανοητικά προβληματικού αδερφού του, ο οποίος κατηγορείται ψευδώς για τη δολοφονία της πρώην κοπέλας του Dong-chan. Καθώς ο Soo-hyun και ο Dong-chan αγωνίζονται ενάντια στο ρολόι τις προβλεπόμενες 14 ημέρες, νέο φως ρίχνεται στα εγκλήματα και αποκαλύπτουν μυστικά πολύ πιο δόλια από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί η Soo-hyun.


God's Gift: 14 Days 2014

Κλασικό πλέον σενάριο: γυρίζω πίσω στο χρόνο για να διορθώσω την απώλεια αγαπημένου προσώπου. Καλή περιπέτεια μέσα στο χρόνο, με την προσμονή να αλλάξω την μοίρα. Η κουλτούρα και ο τρόπος σκέψης στην Νότιο Κορέα του 2014.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/God%27s_Gift:_14_Days

Το αμερικανικό remake: Somewhere Between (2017 American TV series)
God's Gift: 14 Days 2014