La Reina del Sur 2011-2023

Tips:

Το Queen of the South είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τους M.A. Fortin και Joshua John Miller. Είναι μια προσαρμογή της τηλενουβέλας La Reina del Sur που προβάλλεται στο δίκτυο των ΗΠΑ Telemundo. Και τα δύο είναι προσαρμοσμένα από το μυθιστόρημα La Reina del Sur του Ισπανού συγγραφέα Arturo Pérez-Reverte. Πρωταγωνιστούν οι Alice Braga, Peter Gadiot, Hemky Madera, Molly Burnett, Veronica Falcon, Joaquim de Almeida, Justina Machado, Gerardo Taracena, Alfonso Herrera, Jon-Michael Ecker, Joseph T. Campos και David Andrews. Μουσική από τον Giorgio Moroder και Raney Shockne.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 62

Story:

Η Βασίλισσα του Νότου είναι μια προσαρμογή της τηλενουβέλας La Reina del Sur, η οποία είναι η ίδια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Ισπανού συγγραφέα Arturo Pérez-Reverte. Η σειρά επικεντρώνεται γύρω από την Teresa Mendoza, μια φτωχή Μεξικανή που γίνεται πλούσια χτίζοντας μια τεράστια αυτοκρατορία ναρκωτικών.
Η Τερέζα ζει στο Barrio του Culiacán στη Sinaloa του Μεξικού. Ερωτεύεται ένα μέλος ενός καρτέλ ναρκωτικών και προσπαθεί να ξεπεράσει τη φτωχή κατάσταση της ζωής της. Αφού της λένε ότι ο φίλος της δολοφονήθηκε, αναγκάζεται να τραπεί σε φυγή. Περνά τα σύνορα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου καταλήγει στην εγκληματική οργάνωση της συζύγου του αφεντικού του καρτέλ που την κυνηγά. Η Τερέζα έχει διαφορετικό όραμα για την επιχείρηση διανομής ναρκωτικών και λόγω του χαρίσματός της προσελκύει συνεργάτες και ξεκινά τη δική της οργάνωση διανομής ναρκωτικών. Η Τερέζα γίνεται πολύ επιτυχημένη, γεγονός που της δημιουργεί περισσότερα προβλήματα, την κάνει να υπομένει θυσίες και προσελκύει την προσοχή των μυστικών κυβερνητικών δυνάμεων.


Queen of the South 2016-2021

Ακριβώς το ίδιο σενάριο με το La Reina del Sur (2011-2023 series), μόνο που εδώ η μικρή Τερέζα πάει στο Αμέρικα. Άλλα κόλπα εκεί και φυσικά με πιο έντονες σκηνές δράσεις. Χόρτασε το μάτι μου να βλέπει “σκόνες” και “παράδες” με πιτσιλιές από κέτσαπ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Queen_of_the_South_(TV_series)

Διάβασε για το La Reina del Sur 2011-2023

Queen of the South 2016-2021 Queen of the South 2016-2021