Narcos: Mexico 2018-2021

Tips:

Το Narcos: Mexico είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά ροής που δημιουργήθηκε και παρήχθη από τους Chris Brancato, Carlo Bernard και Doug Miro που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Νοεμβρίου 2018. Αρχικά προοριζόταν να είναι η τέταρτη σεζόν της σειράς Narcos του Netflix, αλλά αναπτύχθηκε τελικά ως συνοδευτική σειρά. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του παράνομου εμπορίου ναρκωτικών του Μεξικού, ενώ η μητρική σειρά επικεντρώθηκε στην εγκαθίδρυση του παράνομου εμπορίου ναρκωτικών της Κολομβίας. Πρωταγωνιστούν οι Michael Peña, Diego Luna, Tenoch Huerta Mejía, Alyssa Diaz, Joaquín Cosío, José María Yazpik, Matt Letscher, Ernesto Alterio, Alejandro Edda, Fernanda Urrejola, Teresa Ruiz, Aaron Staton, Lenny Jacobson, Gerardo Taracena, Julio Cesar Cedillo, Scoot McNairy, Alberto Ammann, Flavio Medina, Luis Gerardo Méndez και Alfonso Dosal.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 30

Story:

Η σειρά εξερευνά την πρώιμη προέλευση του μεξικανικού πολέμου ναρκωτικών, ξεκινώντας από την εποχή που οι έμποροι ήταν μια χαλαρή και αποδιοργανωμένη συνομοσπονδία μικρών, ανεξάρτητων καλλιεργητών και εμπόρων μαριχουάνας. Δραματοποιεί τη δημιουργία και την άνοδο του Καρτέλ της Γκουανταλαχάρα τη δεκαετία του 1980, καθώς ο Miguel Ángel Félix Gallardo (Diego Luna) ενώνει πολλές περιοχές, προκειμένου να οικοδομήσει μια διαβόητη αυτοκρατορία ναρκωτικών. Ο πράκτορας της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) Kiki Camarena (Michael Peña) μεταφέρει τη σύζυγό του και τον μικρό γιο του από την Καλιφόρνια στη Γκουανταλαχάρα για να αναλάβει μια νέα θέση, όπου γρήγορα μαθαίνει ότι η αποστολή του θα είναι πιο δύσκολη από όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Μετά το βασανιστήριο και τη δολοφονία του Camarena από το καρτέλ, ο πράκτορας της DEA Walt Breslin φέρνει μια μικρή μυστική ομάδα πρακτόρων στο Μεξικό για να εντοπίσει και να τιμωρήσει τον Gallardo και τους συνεργάτες του.


Narcos: Mexico 2018-2021

Το Narcos: Mexico, είναι στην ουσία το prequel του Narcos. Έχει περισσότερες λεπτομέρειες για την οργάνωση όλων των καρτέλ στο Μεξικό. Το είδα σαν να έκανα αποφόρτηση μετά από ένα κλασικό-για μένα μαραθώνιο περπατήματος, από το Μπέργκεν (Νορβηγία) στο Μάλμε (Σουηδία).



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Narcos:_Mexico

Διάβασε για το Narcos 2015-2017

Narcos: Mexico 2018-2021 Narcos: Mexico 2018-2021