Miracle Doctor 2019-2021 Turkish Series

Tips:

Το Miracle Doctor (Good Doctor) είναι μια Τούρκικη ιατρική δραματική σειρά, με σενάριο από τους Pınar Bulut και Onur Koralp και σκηνοθεσία από τον Yusuf Pirhasan, μαζί με τους Aytaç Çiçek, Volkan Keskin, Yağız Alp Akaydın και Altan Dönmez. Η σειρά, που αποτελείται από 2 σεζόν, τελείωσε μετά από το 64ο επεισόδιο. Πρωταγωνιστούν οι Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Zerrin Tekindor, Serkan Keskin, Bihter Dincel και Hayal Köseoğlu.
Είναι προσαρμογή της τηλεοπτικής σειράς Good Doctor (2013 Νότια Κορέα).
No. of Seasons 2
No. of Episodes 64

Story:

Ο Taner Ölmez παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Miracle Doctor», που αφορά τις εμπειρίες του Ali, μιας ιδιοφυΐας με σύνδρομο savant, ο οποίος γεννήθηκε σε μια πόλη της επαρχίας και μεγάλωσε σε ορφανοτροφεία αφού αποκηρύχθηκε από τον πατέρα του, σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο όπου άρχισε να εργάζεται ως βοηθός χειρουργός μετά την αποφοίτησή του από την ιατρική σχολή όπου ήταν ο κορυφαίος της τάξης του.


Miracle Doctor 2019-2021 Turkish Series

Στο ίδιο μοτίβο με το αρχικό σενάριο από την Νότιο Κορέα. Η μεταφορά μάλλον δεν “έδεσε” και το αποτέλεσμα ήταν μια μέτρια απομίμηση.



More Info -- https://tr.wikipedia.org/wiki/Mucize_Doktor

Διάβασε για το Good Doctor (2013 South Korean TV series)
Miracle Doctor 2019-2021 Turkish Series