MacGyver 2016-2021

Tips:

Το MacGyver είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από τον Peter M. Lenkov που προβλήθηκε στο CBS από τις 23 Σεπτεμβρίου 2016 έως τις 30 Απριλίου 2021. Είναι μια επανεκκίνηση της αρχικής ομώνυμης σειράς που δημιουργήθηκε από τον Lee David Zlotoff, η οποία προβλήθηκε από το 1985 έως το 1992. Πρωταγωνιστούν οι Lucas Till, Tristin Mays, George Eads, Sandrine Holt, Justin Hires, Meredith Eaton, Isabel Lucas, Levy Tran και Henry Ian Cusick.
Το MacGyver διαδραματίζεται στο ίδιο φανταστικό σύμπαν με δύο άλλες σειρές, και οι δύο αναπτύχθηκαν επίσης από τον Lenkov και και οι δύο επανεκκινούν παλαιότερες αστυνομικές εκπομπές: Hawaii Five-0 και Magnum P.I. Οι τρεις εκπομπές έχουν αναφερθεί συλλογικά ως το "Lenkov-verse”.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 94

Story:

Ο Angus "Mac" MacGyver είναι ένας κυβερνητικός πράκτορας των ΗΠΑ μιας μυστικής, ιδιωτικής χρηματοδοτούμενης υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ που ονομάζεται Ίδρυμα Phoenix, όπου χρησιμοποιεί το εξαιρετικό ταλέντο του στην επίλυση προβλημάτων και την εκτεταμένη γνώση της επιστήμης για να σώσει ζωές και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να αποτρέψει τις καταστροφές. «Με δεξιότητες που περιορίζονται μόνο από τη δημιουργικότητά του, ο Mac σώζει τη μέρα χρησιμοποιώντας συνδετήρες αντί για πιστόλια, κεριά γενεθλίων αντί για βόμβες και τσίχλες αντί για όπλα».
Κάνουν συχνή χρήση της αφήγησης σε δεύτερο πρόσωπο με τη μορφή φωνητικών εκπομπών που παρέχονται από τον Lucas Till ως Angus MacGyver. Ο σχολιασμός συνήθως παρέχει οδηγίες ή «κόλπα του εμπορίου», σαν να πρόκειται για ταινία εκπαίδευσης ή προσανατολισμού.


MacGyver 2016-2021

Αναπόφευκτα το αντιπαράθεσα με το original MacGyver και πήγε μόνο του στον καιάδα του μυαλού μου. Και να μην είχα δει το πρωτότυπο, θεωρώ ότι ήταν ένα ερασιτεχνικό σίριαλ γάμα(τα) διαλογής και με απαράδεκτο αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/MacGyver_(2016_TV_series)

Διάβασε για το MacGyver (1985-1992 series)

MacGyver 2016-2021