Luther 2010-2019

Tips:

Το Luther είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ ψυχολογικού εγκλήματος με πρωταγωνιστή τον Idris Elba ως DCI John Luther και τη Ruth Wilson ως Alice Morgan, σε σενάριο Neil Cross.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 20

Story:

Ο John Luther είναι ένας επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ (DCI) που εργάζεται για τη Μονάδα Σοβαρών Εγκλημάτων στην πρώτη σειρά, και τη νέα μονάδα "Serious and Serial" από τη σειρά δύο. Ένας αφοσιωμένος αστυνομικός, ο Luther είναι εμμονικός, δαιμονισμένος και μερικές φορές βίαιος. Ωστόσο, ο Luther έχει πληρώσει βαρύ τίμημα για την αφοσίωσή του. ποτέ δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον εαυτό του από το να καταναλωθεί από το σκοτάδι των εγκλημάτων με τα οποία ασχολείται.


Luther 2010-2019

Για να δω ένα κομμάτι της αγγλικής κουλτούρας μέσα από την μυθοπλασία. Ακόμα μια αγγλική σειρά όπου, οι μπάτσοι είναι όλοι ανίκανοι, οι σιριαλ κιλλερ πρώτα σκοτώνουν 5-10 και μετά ή σκοτώνονται ή δεν πιάνονται, το όλο σετάπ είναι τόσο κοινό που δεν έχει καμία διαφορά από την ΚΑΚΗ απομίμηση της πραγματικότητας. Η μιζέρια της αγγλικής νοοτροπίας με την σφραγίδα του ΜπιΜπιΣι. Ένα σενάριο τόσο κοινότυπο και βολικό, που θα αποχαυνώσει εκατομμύρια θεατές και σε άλλες χώρες.
Και ο μπετατζής Idris Elba απειλεί να “αμαυρώσει” τον James Bond και να μάθει επιτέλους κάποια στιγμή, τι σημαίνει acting.
Και η αποθέωση: 2012 Golden Globe Awards — Best Actor – Miniseries or Television Film — Idris Elba — Won!
Η ευγένεια και το ήθος πάνω από την άρπα κόλα και το τίποτα. Δεν “παναλές” ότι θες, έγινε remake σε άλλες πέντε χώρες.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Luther_(TV_series)

Luther Collection
Luther 2010-2019 Luther 2010-2019