Joey 2004-2006

Tips:

Το Joey είναι μια αμερικανική κωμική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Scott Silveri και Shana Goldberg-Meehan. Είναι ένα spin-off του Friends, με τον Matt LeBlanc να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Joey Tribbiani. Έκανε πρεμιέρα στο NBC στις 9 Σεπτεμβρίου 2004. Στα μέσα της δεύτερης σεζόν, η εκπομπή τέθηκε σε παύση αλλά επέστρεψε στις 7 Μαρτίου 2006. Μόνο ένα επεισόδιο προβλήθηκε πριν η εκπομπή τραβηχτεί όταν επισκιάστηκε στις βαθμολογίες από το American Idol. Το NBC ακύρωσε τη σειρά λόγω χαμηλών τηλεθεάσεων τον Μάιο του 2006. Πρωταγωνιστούν οι Matt LeBlanc, Andrea Anders, Paulo Costanzo, Jennifer Coolidge, Drea de Matteo και Miguel A. Núñez Jr..
No. of Seasons 2
No. of Episodes 46

Story:

Η σειρά επικεντρώνεται στον Joey Tribbiani, ο οποίος τα κατάφερε μόνος του και μετακόμισε στο Χόλιγουντ, ελπίζοντας να τα καταφέρει πραγματικά ως ηθοποιός. Αφού ξανασυναντήθηκε με την κομμώτρια αδερφή του, Τζίνα, ο Τζόι μετακομίζει με τον ιδιοφυή εικοσάχρονο ανιψιό του Μάικλ, ο οποίος είναι επιστήμονας πυραύλων. Ξεκινά ένα δοκιμαστικό ειδύλλιο με τον επιστάτη του, Αλέξις Γκάρετ, και γίνεται στενός φίλος με τον επίδοξο επίσης ηθοποιό Ζακ Μίλερ.


Joey 2004-2006

Δεν βρήκα καμία σύνδεση με το Friends. Απλά ένα σίριαλ αδιάφορο για τα γούστα μου. Κύριε Matt LeBlanc, ξέρω γιατί έκανες spin-off!



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Joey_(TV_series)

Διάβασε για το Friends 1994-2004

Joey 2004-2006 Joey 2004-2006