Escouade 99 2020-2023 Series

Tips:

Το Escouade 99 (μετάφραση από τα γαλλικά: Squad 99) είναι μια γαλλόφωνη αστυνομική κωμική τηλεοπτική σειρά που παράγεται για την υπηρεσία ροής Club Illico, βασισμένη στο Brooklyn Nine-Nine που δημιουργήθηκε αρχικά από τους Dan Goor και Michael Schur. Η σειρά αναπτύσσεται από τον Patrick Huard και το σενάριο είναι ο Benoît Pelletier, με την πρώτη σεζόν να σκηνοθετείται από τον Patrick Huard και τη δεύτερη σεζόν από τον Patrice Ouimet. Το Escouade 99 βρίσκεται στην πόλη του Κεμπέκ και έχει προϋπολογισμό 4 εκατομμυρίων για την πρώτη σεζόν της σειράς, που είναι περίπου ο ίδιος προϋπολογισμός με ένα μεμονωμένο επεισόδιο του Brooklyn Nine-Nine. Πρωταγωνιστούν οι Mickaël Gouin, Widemir Normil, Mylène Mackay, Fayolle Jean Jr., Léane Labrèche-Dor, Guy Jodoin, Bianca Gervais, Louis Champagne, Jean-Marc Dalphond, Olivier Martineau και Mehdi Bousaidan.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 26

Story:

Μια γαλλοκαναδική μεταφορά του Brooklyn Nine-Nine, Escouade 99 (Squad 99 στα αγγλικά) ακολουθεί μια ομάδα εκκεντρικών και αντισυμβατικών αστυνομικών που πολεμούν το έγκλημα από το σταθμό -99 του Κεμπέκ. Όπως και το πρωτότυπο, επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον ανώριμο ντετέκτιβ Μαξ (Mickaël Gouin) και τον αυστηρό νέο διοικητή, Raymond Célestin (Widemir Normil).


Escouade 99 2020-2023 Series

Στο ίδιο μοτίβο με την πρωτότυπη αλλά με Καναδικό χιούμορ και γαλλική προφορά. Ανάλαφρο αστυνομικό κομεντί για να “γεμίσω” τα μεσημεριανά κενά για τον 3ο καφέ.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Escouade_99

Διάβασε για το Brooklyn Nine-Nine (2013-2021 American Series)
Escouade 99 2020-2023 Series