Brooklyn Nine-Nine 2013-2021

Tips:

Το Brooklyn Nine-Nine είναι μια αμερικανική αστυνομική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Fox και αργότερα στο NBC, από τις 17 Σεπτεμβρίου 2013 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2021, για οκτώ σεζόν και 153 επεισόδια. Δημιουργήθηκε από τους Dan Goor και Michael Schur. Η Fox παρήγγειλε αρχικά 13 επεισόδια της κωμωδίας με μία κάμερα για την πρώτη της σεζόν, επεκτείνοντάς την τελικά σε 22 επεισόδια. Πρωταγωνιστούν οι Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti, Andre Braugher, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller.
Μια γαλλική καναδική μεταφορά της σειράς, με τίτλο Escouade 99 (μεταφράζεται σε "Squad Ninety-Nine"), έκανε το ντεμπούτο της το 2020.
No. of Seasons 8
No. of Episodes 153

Story:

Περιστρέφεται γύρω από επτά ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) που προσαρμόζονται στη ζωή υπό τον νέο τους διοικητή, τον σοβαρό και αυστηρό λοχαγό Raymond Holt (Andre Braugher). Τοποθετημένο στο φανταστικό 99ο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης στο Μπρούκλιν, το Brooklyn Nine-Nine. Το εξωτερικό του σταθμού βασίζεται στο 78th Precinct του Μπρούκλιν.
Οι ντετέκτιβ του NYPD Jake Peralta (Andy Samberg) και Amy Santiago (Melissa Fumero) ερευνούν μια ληστεία σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών. Παρά την παιδική του συμπεριφορά, ο Περάλτα λύνει το έγκλημα όταν ανακαλύπτει ότι ένα αρκουδάκι με μια κάμερα web μαγνητοσκοπεί όλο το συμβάν και οι ληστές συλλαμβάνονται. Ο Σαντιάγκο αποδοκιμάζει αυτό, λέγοντας ότι απλώς στάθηκε «τυχερός». Στην πρωινή ενημέρωση της 99ης περιφέρειας, ο Λοχ. Ο Terry Jeffords (Terry Crews) ανακοινώνει στους αξιωματικούς ότι ένας νέος καπετάνιος φτάνει στο τμήμα. Αυτό ενοχλεί την Περάλτα, που είχε έντονη σχέση με τον προηγούμενο καπετάνιο, έναν ανεύθυνο άνθρωπο που την άφηνε να κάνει ό,τι θέλει. Η άφιξη του νέου καπετάνιου ξεκινά με δυσκολία όταν ο Cpt. Ο Raymond Holt (Andre Braugher) μπαίνει ακριβώς όταν η Peralta τον κοροϊδεύει και στη συνέχεια βάζει την Peralta να επαναλαμβάνει κάθε λέξη χρησιμοποιώντας την ίδια ρομποτική φωνή. Λέει στην Περάλτα να αρχίσει να φοράει γραβάτα, κάτι που η Περάλτα αποδοκιμάζει. Εν τω μεταξύ, ο Charles Boyle (Joe Lo Truglio) θέλει να ζητήσει από τη Rosa Diaz (Stephanie Beatriz) να βγουν ραντεβού, αλλά η αβεβαιότητα του να κάνει επιλογές διαταράσσει τα σχέδιά του.


Brooklyn Nine-Nine 2013-2021

Αμερικάνικο αστυνομικό κομεντί που βαρέθηκα πολύ γρήγορα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Brooklyn_Nine-Nine

Διάβασε για το Escouade 99 (2020-2023 Canadian Series)
Brooklyn Nine-Nine 2013-2021