Dirk Gently British 2010-2012

Tips:

Το Dirk Gently είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά κόμικ ντετέκτιβ επιστημονικής φαντασίας που βασίζεται σε χαρακτήρες από το μυθιστόρημα Dirk Gently's Holistic Detective Agency του Ντάγκλας Άνταμς. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Howard Overman και πρωταγωνιστεί ο Stephen Mangan και ο Darren Boyd.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Η σειρά βασίζεται στον εκκεντρικό Dirk Gently (Stephen Mangan) που ισχυρίζεται ότι είναι ένας «ολιστικός ντετέκτιβ» και βασίζεται σε μεθόδους τυχαίας τύχης για να αποκαλύψει συνδέσεις μεταξύ φαινομενικά άσχετων υποθέσεων. Ισχυρίζεται ότι ακολουθεί τις αρχές της κβαντικής μηχανικής. Αν και η πλειοψηφία των πελατών του υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι απατεώνας, συχνά παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια του βοηθού/συντρόφου του, Richard MacDuff, ο Dirk ερευνά μια σειρά από φαινομενικά άσχετες αλλά αλληλένδετες υποθέσεις.


Dirk Gently British 2010-2012

Όταν μιλάμε για τον Douglas Adams τότε δεν υπάρχει λογική, μόνο BEAT. Βρετανικά τυχαία γεγονότα, βρετανοί τυχαίοι άνθρωποι σε ένα βρετανικό μπάχαλο από συμπτώσεις και γκάφες.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Dirk_Gently_(TV_series)

Διάβασε και για την σειρά:
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency 2016-2017
Dirk Gently British 2010-2012