Dirk Gently’s Holistic Detective Agency 2016-2017

Tips:

Το The Dirk Gently's Holistic Detective Agency είναι μια κωμική, ντετέκτιβ, επιστημονικής φαντασίας, τηλεοπτική σειρά του BBC America που δημιουργήθηκε και γράφτηκε κυρίως από τον Max Landis. Οι δύο σεζόν είναι εμπνευσμένες από την ομώνυμη μυθιστορηματική σειρά του Ντάγκλας Άνταμς. Πρωταγωνιστούν οι Samuel Barnett, Elijah Wood, Hannah Marks, Fiona Dourif, Jade Eshete, Mpho Koaho, Michael Eklund, Dustin Milligan και Osric Chau.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 18

Story:

Η σειρά βασίζεται στον εκκεντρικό Dirk Gently (Samuel Barnett) που ισχυρίζεται ότι είναι ένας «ολιστικός ντετέκτιβ», ερευνώντας σκοτεινές υποθέσεις που βασίζονται στη διασύνδεση όλων των πραγμάτων. Κατά την πρώτη σεζόν γίνεται φίλος με τον Todd Brotzman (Elijah Wood) και τη Farah Black (Jade Eshete) που τον βοηθούν στις περιπτώσεις του. Το παρελθόν του Ντιρκ συνδέεται με το «Project Blackwing», ένα μυστικό έργο της CIA για την αξιολόγηση υποκειμένων με περίεργες ικανότητες. Ο Dirk δεν ακολουθείται μόνο από πράκτορες της Blackwing που προσπαθούν να τον ξανασυλλάβουν, αλλά και από τον Bart Curlish (Fiona Dourif), ένα άλλο υποκείμενο της Blackwing που θεωρεί τον εαυτό της "ολιστικό δολοφόνο" και πιστεύει ότι είναι προορισμένη να σκοτώσει τον Dirk.


Dirk Gently’s Holistic Detective Agency 2016-2017

Όταν μιλάμε για τον Douglas Adams τότε δεν υπάρχει λογική, μόνο BEAT. Τυχαία γεγονότα, τυχαίοι άνθρωποι σε ένα μπάχαλο από συμπτώσεις και γκάφες. Δεν χρειάζεται να καταλάβω κάτι. Απλά βλέπω και πάω παρακάτω.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Dirk_Gently%27s_Holistic_Detective_Agency_(TV_series)

Διάβασε και για την σειρά:
Dirk Gently British 2010-2012
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency 2016-2017