3 Body Problem 2024 Series

Tips:

Το 3 Body Problem είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τους David Benioff, D. B. Weiss και Alexander Woo, βασισμένη στο κινέζικο μυθιστόρημα The Three-Body Problem του Liu Cixin. Είναι η δεύτερη μεταφορά σε ζωντανή δράση μετά την κινεζική τηλεοπτική σειρά Three-Body του 2023. Πρωταγωνιστούν οι Jovan Adepo, John Bradley, Rosalind Chao, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Μία φοιτήτρια αστροφυσικής, η Ye Wenjie βλέπει τον πατέρα της να ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από παραστρατιωτικές δυνάμεις στο Πεκίνο του 1967. Αργότερα, εντάσσεται σε ένα στρατιωτικό πρόγραμμα στη Μογγολία ως μέρος μιας συμφωνίας για να αποφύγει τη δική της τιμωρία, με την προϋπόθεση ότι δεν μπορεί να φύγει από τη βάση. Έχοντας χάσει κάθε πίστη στην ανθρωπότητα, αφιερώνει τη ζωή της στην έρευνα της, κάνοντας μια επιστημονική ανακάλυψη που την οδηγεί να ταξιδέψει στον χωροχρόνο και να βρεθεί στο σήμερα. Εκεί, όπου θα ενώσει τις δυνάμεις της με μία ομάδα επιστημόνων για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας.


3 Body Problem 2024 Series

Καλό σενάριο με έξυπνους διαλόγους και μέτριες αλλά τίμιες ερμηνείες. Έχει περισσότερο σασπένς από το κινέζικο αλλά λιγότερες πληροφορίες από το αρχικό στάρι. Το ηθικό δίδαγμα: το ανθρώπινο είδος είναι τα έντομα που θα βρουν τον τρόπο να επιβιώσουν. Μια αρκετά καλή δυστοπική περιπέτεια.
Όταν η επιστήμη υπερβαίνει την κατανόηση, συνήθως καταντά αίρεση. Γι’ αυτό ο κόσμος πανικοβάλλεται. Στην ανθρώπινη ιστορία η επιστήμη έχει προκαλέσει πανικό πολλές φορές.
One step at the time who never exists.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/3_Body_Problem_(TV_series)

Διάβασε για το Three-Body 2023 Series



3 Body Problem 2024 Series photo album


3 Body Problem 2024 Series 3 Body Problem 2024 Series 3 Body Problem 2024 Series 3 Body Problem 2024 Series

Three-Body Films and Television

01.The Three-Body Problem in Minecraft, (2014 Chinese animated series) adaptation of Remembrance of Earth's Past
02.The Three-Body Problem (2018 Chinese film), an unreleased Chinese science fiction 3D film adaptation of the novel
03.The Three-Body Problem (2022 animated TV series), a Chinese animated series adaptation of the novel The Dark Forest, the second book in the Remembrance of Earth's Past trilogy
04.Three-Body (2023 Chinese series), a live-action series adaptation of the novel The Three-Body Problem produced by Tencent Video
05. 3 Body Problem (2024 TV series), an American live-action series adaptation of the novel The Three-Body Problem

3 Body Problem 2024 Series