Twin Peaks: Fire Walk with Me 1992 Film

Tips:

Το Twin Peaks: Fire Walk with Me είναι μια αμερικανική ψυχολογική ταινία τρόμου του 1992 σε σκηνοθεσία David Lynch και σενάριο Lynch και Robert Engels. Χρησιμεύει ως πρίκουελ της τηλεοπτικής σειράς Twin Peaks (1990–1991), που δημιουργήθηκε από τον Mark Frost και τον Lynch, οι οποίοι ήταν επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί. Πρωταγωνιστούν οι Sheryl Lee, Moira Kelly, David Bowie, Chris Isaak, Harry Dean Stanton, Ray Wise, Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn, Naomi Watts, Tim Roth, Jennifer Jason Leigh, Monica Bellucci, Amanda Seyfried, Ashley Judd, David Duchovny, Laura Dern, Michael Cera, Jim Belushi, Richard Chamberlain, Jeremy Davies, Miguel Ferrer, Heather Graham, Jürgen Prochnow, Kiefer Sutherland, Lenny Von Dohlen, Grace Zabriskie, Frank Silva και ο David Lynch (as Bureau Chief Gordon Cole).

Story:

Το 1988, στη μικρή πόλη Deer Meadow, το σώμα της έφηβης παρασυρόμενης από την Ουάσιγκτον, Teresa Banks, επιπλέει σε ένα ποτάμι, τυλιγμένο σε πλαστικό. Ο επικεφαλής του περιφερειακού γραφείου του FBI, Γκόρντον Κόουλ, στέλνει τους πράκτορες Τσέστερ Ντέσμοντ και Σαμ Στάνλεϊ για έρευνα. Καθώς εξέταζαν το σώμα της Τερέζας, οι πράκτορες παρατηρούν ότι λείπει ένα δαχτυλίδι από το δάχτυλό της και βρίσκουν ένα μικρό κομμάτι χαρτί με το γράμμα «Τ» να μπαίνει κάτω από το νύχι. Μια ντόπια σερβιτόρα τους λέει αργότερα ότι το χέρι της Τερέζα μουδιάστηκε πριν πεθάνει. Στο τρέιλερ της Τερέζας, ο Ντέσμοντ παρατηρεί μια φωτογραφία της που φορά ένα περίεργο δαχτυλίδι. Το σούρουπο, ο Desmond βρίσκει το δαχτυλίδι σε ένα ανάχωμα κάτω από ένα τρέιλερ. Απλώνει το χέρι να το πάρει.


Twin Peaks: Fire Walk with Me 1992 Film

Το εμβληματικό Twin Peaks σημάδεψε την τηλεόραση και την επόμενη γενιά δημιουργών. Περιστρέφεται γύρω από την έρευνα για τη δολοφονία της Teresa Banks (Pamela Gidley) και τις τελευταίες επτά ημέρες στη ζωή της Laura Palmer (Sheryl Lee), μιας δημοφιλής μαθήτριας γυμνασίου στη φανταστική πόλη Twin Peaks της Ουάσιγκτον. Σε αντίθεση με τη σειρά, η οποία ήταν ένας παράξενος συνδυασμός αστυνομικής φαντασίας, τρόμου, υπερφυσικού, παράξενου χιούμορ και σαπουνόπερας, η ταινία έχει έναν πολύ πιο σκοτεινό, λιγότερο χιουμοριστικό τόνο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Twin_Peaks:_Fire_Walk_with_Me

Διάβασε για το Twin Peaks 1990–2017 Series
Twin Peaks: Fire Walk with Me 1992 Film Twin Peaks: Fire Walk with Me 1992 Film