Fargo Film 1996

Tips:

Το Fargo είναι μια αστυνομική ταινία μαύρης κωμωδίας του 1996 σε σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία των Joel και Ethan Coen. Η ταινία ήταν αμερικανικής-βρετανικής συμπαραγωγής. Πρωταγωνιστούν οι Frances McDormand, William H. Macy, Steve Buscemi, Harve Presnell, Peter Stormare, Tony Denman, Steve Reevis, Larry Brandenburg, John Carroll Lynch και Steve Park.

Story:

Η Frances McDormand πρωταγωνιστεί ως Marge Gunderson, μια έγκυος αρχηγός της αστυνομίας της Μινεσότα που ερευνά μια τριπλή ανθρωποκτονία που λαμβάνει χώρα όταν ένας απελπισμένος πωλητής αυτοκινήτων (William H. Macy) προσλαμβάνει δύο εγκληματίες (Steve Buscemi και Peter Stormare) για να απαγάγουν τη γυναίκα του και να εκβιάσουν τον πλούσιο πατέρα της (Harve Presnell).


Fargo Film 1996

Κλασικό σενάριο με καλές ερμηνείες. Λίγο νουάρ πλοκή με αργές σκηνές δράσης και πολύ μαύρη κωμωδία. Μια καλή ταινία για το είδος της με την υπογραφή των Joel και Ethan Coen.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Fargo_(1996_film)

Διάβασε και για την σειρά:
Fargo Series 2014-2023
Fargo usually refers to: Fargo, North Dakota, United States
Fargo (1952 film), an American western film directed by Lewis D. Collins
Fargo (1996 film), a crime film by the Coen brothers
Fargo (2014-2023 TV series), an American black comedy television series
Kumiko, the Treasure Hunter (2014 Japanese film) — μια ταινία για μια νεαρή Γιαπωνέζα που αποκτά εμμονή με το Fargo, πιστεύοντας ότι τα γεγονότα που απεικονίζει είναι αληθινά.
Fargo Film 1996 Fargo Film 1996