Code 8: Part II 2024 Film

Tips:

Το Code 8: Part II είναι μια καναδική ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2024 σε σκηνοθεσία Jeff Chan, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τους Chris Paré, Sherren Lee και Jesse LaVercombe. Είναι η συνέχεια της ταινίας Code 8 του 2019. Ο Robbie Amell και ο Stephen Amell επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους από την αρχική ταινία ως Connor Reed και Garrett Kelton, αντίστοιχα. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Sirena Gulamgaus, Altair Vincent, Alex Mallari Jr., Moe Jeudy-Lamour, Aaron Abrams και Jean Yoon.
Το πρώτο της σειράς ταινιών ήταν το Code 8 2016 Short Film.

Story:

Πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Code 8, το LCPD έχει μεταρρυθμίσει το στρατιωτικοποιημένο τεχνολογικό τους πρόγραμμα, αντικαθιστώντας την πλειοψηφία των οπλισμένων ανθρωποειδών ρομπότ (Guardians) με μη θανατηφόρα ρομπότ K9, παρόμοια με τα σκυλιά. Υπό την ηγεσία του Λοχία Κίνγκστον, το έργο στέφθηκε με επιτυχία και οι δρόμοι δεν ήταν ποτέ πιο ασφαλείς. Μόλις βγήκε από τη φυλακή, ο Κόνορ εργάζεται ως θυρωρός σε ένα κοινοτικό κέντρο νεολαίας, το οποίο διευθύνει η Μίνα. Εκεί, έχει σκυμμένο το κεφάλι του και προσπαθεί να μείνει μακριά από μπελάδες, αφήνοντας πίσω του το παρελθόν. Ο Γκάρετ έχει αναλάβει τον έλεγχο ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων που ονομάζεται Towers, όπου διευθύνει την «ηθική» αυτοκρατορία των ναρκωτικών του, πληρώνοντας ανθρώπους με δύναμη για το νωτιαίο υγρό τους για να φτιάξουν το φάρμακο Psyke. Η Pavani και ο μεγαλύτερος αδελφός της Tarak ζουν σε συνθήκες φτώχειας σε αυτήν την κοινότητα. Όταν η απόγνωση του Tarak τον οδηγεί να κλέψει μια τσάντα με μετρητά από τη συμμορία του Garrett, ο Tarek πιάνεται από τον Sgt. Ο King και η μονάδα του διεφθαρμένων μπάτσων, που πληρώνονται. Για να το καλύψει, ο King διατάζει μια μονάδα K9 να τον κυνηγήσει, κάνοντας του ένεση Psyke για να μοιάζει με υπερβολική δόση. Η Pav γίνεται μάρτυρας του φόνου και χρησιμοποιώντας τη σπάνια ικανότητά της, προκαλεί δυσλειτουργία του ρομποτικού K9 και δραπετεύει.


Code 8: Part II 2024 Film

Τα περισσότερα δυστοπικά σενάριο βασίζονται στην αφέλεια, κουταμάρα και βλακεία της μιας πλευράς και την τιμιότητα, κουτοπονηριά και ατυχία της άλλης. Η πλοκή και η δράση είναι κατά 90% ίδια με σενάρια από ταινίες των 70ς, 80ς και 90ς και προσθέτουν μόνο 2-3 δυστοπικά στοιχεία και το αποτέλεσμα είναι: Ακόμα μια αδιάφορη δυστοπική περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Code_8:_Part_II

Διάβασε για το Code 8 2016 Short Film


Διάβασε για το Code 8 2019 Film

Code 8: Part II 2024 Film Code 8: Part II 2024 Film