Bordertown: The Mural Murders Film 2021

Tips:

Το Bordertown: The Mural Murders (Φινλανδικά: Sorjonen: Muraalimurhat) είναι μια φινλανδική αστυνομική δραματική ταινία νουάρ, βασισμένη στη φινλανδική σειρά, έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021 και περιλάμβανε τους χαρακτήρες από την τηλεοπτική σειρά. Η ταινία, είναι μια ανεξάρτητη δουλειά και έγινε από τον Fisher King Oy, σε σκηνοθεσία Juuso Syrjä. Πρωταγωνιστούν ο Ville Virtanen ως επιθεωρητή ντετέκτιβ Kari Sorjonen και οι Anu Sinisalo και Sampo Sarkola.

Story:

Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Kari Sorjonen είναι ένας από τους πιο σεβαστούς αξιωματικούς στο Εθνικό Γραφείο Ερευνών (NBI) στη Φινλανδία. Όταν το πρόσωπο του φυλακισμένου κατά συρροή δολοφόνου Lasse Maasalo και ένα κείμενο "Let's make the world a better place" ζωγραφίζονται σε μια υπόγεια διάβαση με αίμα, ο Kari Sorjonen αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του.


Bordertown: The Mural Murders Film 2021

Και πάλι ο αγαπητός Κάρι, που θύμιζει τον ντετέκτιβ Μονκ αλλά σε Φιλανδική έκδοση. Ο χαρακτήρας του ρόλου Κάρι, είναι εύστροφος και απλός στην σκέψη αλλά με ψυχρό-ξερό τρόπο από την Φιλανδική κουλτούρα. Εδώ στην μεγάλη οθόνη πλέον, καλείται να λύση μια περίπλοκη υπόθεση. Οι πολύ καλές ερμηνείες από όλους και η σκοτεινή και κουραστική μάχη για την διαλεύκανση της υπόθεσης, δίνουν ένα νουάρ-καλό αποτέλεσμα με αντισυμβατική δράση, αρκετό σασπένς και πολύ ψυχικό “τσαλάκωμα”.
Ναι, αυτό σου βγήκε, αλλά ρε φίλε μίλα κινέζικα να σε καταλάβουμε καλύτερα.

Bordertown: The Mural Murders Film 2021


More Info --

Bordertown - Series 2016-2019
Bordertown: The Mural Murders Film 2021 Bordertown: The Mural Murders Film 2021 Bordertown: The Mural Murders Film 2021