Z Nation 2014-2018

Tips:

Το Z Nation είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά τρόμου που προβλήθηκε στο Syfy, δημιουργήθηκε από τον Karl Schaefer και τον Craig Engler και ήταν παραγωγή του The Asylum. Πρωταγωνιστούν οι Kellita Smith, DJ Qualls, Michael Welch, Keith Allan, Anastasia Baranova, Russell Hodgkinson και Pisay Pao.
Ένα spinoff κυκλοφόρησε το 2019 με τίτλο Black Summer 2019-2021.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 68

Story:

Το Z Nation ξεκινά τρία χρόνια σε μια αποκάλυψη ζόμπι που προκαλείται από έναν ιό που έχει ήδη σκοτώσει τους περισσότερους ανθρώπους. Τις ημέρες λίγο πριν καταρρεύσει η κοινωνία, ο Μέρφι ήταν ένας από τους τρεις κρατούμενους στη Ναυτική Φυλακή του Πόρτσμουθ στο Κίτερι του Μέιν, οι οποίοι ήταν απρόθυμοι συμμετέχοντες σε ένα πείραμα εγκεκριμένο από την κυβέρνηση. Σε κάθε κρατούμενο χορηγήθηκε ένα διαφορετικό δοκιμαστικό εμβόλιο. Ο Μέρφι ήταν ο μόνος που επέζησε από την ένεση του εμβολίου. Είναι ο μόνος γνωστός επιζών από δάγκωμα ζόμπι που δεν μετατράπηκε σε ζόμπι και το αίμα του περιέχει αντισώματα που είναι η τελευταία και καλύτερη ελπίδα της ανθρωπότητας για εμβόλιο. Ωστόσο, φαίνεται να μεταλλάσσεται σε κάποια μορφή υβριδίου μεταξύ ζόμπι και ανθρώπου—το δέρμα του πέφτει και το σώμα του γίνεται μπλε, και φαίνεται να μπορεί να ελέγχει και ακόμη και να μαγεύει ορισμένους τύπους ζόμπι που συναντά. Ωστόσο, δεν έχει μετατραπεί σε ένα πλήρες ζόμπι και εξακολουθεί να διατηρεί τον έλεγχο του εαυτού του. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τα ταξίδια του με μια μικρή ομάδα επιζώντων να οδηγείται στην αποκάλυψη από τον Simon "Citizen Z" Cruller, ο οποίος παρακολουθεί τον κόσμο από τους πολλαπλούς υπολογιστές του. Η ομάδα προσπαθεί να τον χρησιμοποιήσει για να λύσει την πανδημία των ζόμπι. Η ομάδα πρέπει να μεταφέρει τον Μέρφι από τη Νέα Υόρκη στο τελευταίο γνωστό ερευνητικό εργαστήριο των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων στον κόσμο στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, ο Μέρφι κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό για την κατάστασή του που τους απειλεί όλους.


Z Nation 2014-2018

Το πιο σημαντικό στοιχείο στο σενάριο με ζόμπι είναι η συμπεριφορά των χαρακτήρων (πριν γίνουν ζόμπι) και η αντιμετώπιση των καταστάσεων.
Είχα δει κάποια Zombie Film από τα 70ς-80ς και απλά περνούσα την ώρα μου με “ντόπες” τρόμου. Αλλά αυτό το σίριαλ, πραγματικά μου άρεσε. Ίσως γιατί συνδιάζει πολύ χιούμορ, ζόμπι, και Road Trip κατάσταση. Χιούμορ, διασκέδαση και Ζόμπι μαζί.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Z_Nation


Spinoff Black Summer 2019-2021
Z Nation 2014-2018 Z Nation 2014-2018