Young Wallander 2020-2022

Tips:

Το Young Wallander είναι μια σουηδική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στον φανταστικό επιθεωρητή Kurt Wallander του Henning Mankell. Πρωταγωνιστούν οι Adam Pålsson, Richard Dillane, Leanne Best, Ellise Chappell, Yasen Atour, Charles Mnene και Jacob Collins-Levy.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 12

Story:

Το Young Wallander είναι μια νευρική και μοντέρνα σειρά που βλέπει τον εμβληματικό ντετέκτιβ του Henning Mankell, Kurt Wallander, σε ένα δυστοπικό Μάλμε, να διερευνά την πρώτη του υπόθεση. Η 1η σεζόν είναι η παρουσίαση ενός νεαρού αστυνομικού, με ήθος και υπέρ των μεταναστών, σε ένα ρατσιστικό περιβάλλον όπου η βία είναι ο μόνος άγραφος νόμος. Σε ένα “τοξικό” Μάλμε όπως δεν θα δείς ως επισκέπτης.
Στην 2η σεζόν (Killer’s Shadow 2022) ο Kurt Wallander, αποφασίζει να επιστρέψει, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει στη διαίρεση. Ο αντικαταστάτης του Hemberg, Samuel Osei (Tomiwa Edun), θέλει να τηρείται το πρωτόκολλο ανά πάσα στιγμή, με σκοπό να εμπιστευτούν ξανά την αστυνομία οι υποεξυπηρετούμενοι πληθυσμοί. Ο Rask διαβεβαιώνει τον Osei ότι ο Wallander είναι καλός ντετέκτιβ, ακόμα κι αν έχει ματαιώσει το πρωτόκολλο στο παρελθόν, αλλά ο Osei θα το κρίνει ο ίδιος. Όταν ο Wallander επιστρέφει, τον υποδέχεται θερμά η ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του παλιού του συνεργάτη, Reza Al-Rahman (Yasen Atour).


Young Wallander 2020-2022

Καλό σενάριο αλλά δεν κατάφερε να δέσει την ζωή του ντετέκτιβ και των άλλων ρόλων με την υπόθεση. Έχει νουάρ στοιχεία και περνά το μήνυμα αλλά η δράση δεν έχει κορύφωση. Άνευρο και υποτονικό αποτέλεσμα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Young_Wallander
Young Wallander 2020-2022 Young Wallander 2020-2022