Wu Assassins 2019

Tips:

ο Wu Assassins είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά υπερφυσικής ροής δράσης, που δημιουργήθηκε από τους John Wirth και Tony Krantz που έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 8 Αυγούστου 2019. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Iko Uwais, Byron Mann, Lewis Tan, Lawrence Kao, Celia Au, Li Jun Li, Ο Tommy Flanagan και η Katheryn Winnick. Τον Φεβρουάριο του 2021, ανακοινώθηκε μια αυτόνομη ταινία με τίτλο Fistful of Vengeance. Η ταινία συνεχίζει την ιστορία από το τέλος της πρώτης σεζόν. Κυκλοφόρησε στις 17 Φεβρουαρίου 2022.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Ο Κάι Τζιν, ένας νεαρός σεφ της Chinatown στο σημερινό Σαν Φρανσίσκο, μπλέκεται με την επιδίωξη της κινεζικής Τριάδας για θανατηφόρες αρχαίες δυνάμεις γνωστές ως "Wu Xing". Μετά από μια συνάντηση με ένα μυστικιστικό πνεύμα, ο Κάι γίνεται απρόθυμα ο Δολοφόνος Γου, εμποτισμένος με την ικανότητα και τη δύναμη 1.000 μοναχών που επέλεξαν να πεθάνουν μαζί για να τοποθετήσουν τη συλλογική τους ουσία σε ένα φυλαχτό. Έχοντας απορροφήσει το φυλαχτό, ο Kai χρησιμοποιεί τις βελτιωμένες του ικανότητες στις πολεμικές τέχνες για να ανακτήσει υπερφυσικές δυνάμεις από πέντε σύγχρονους εγκληματίες που απειλούν να καταστρέψουν τον κόσμο. Είναι ο 1.000ος και τελευταίος στη σειρά των Wu Assassins.


Wu Assassins 2019

Μεταφυσικό παιδικό νιντζάκι δίχως χελώνες αλλά με κομμάτια από το όστρακο. Η πρώτη σκήνη ξεκινά με κλασικό κινέζικο ξυλίκι. Και μετά ήρθαν τα μεταφυσικά φιστίκια. Κλασικά αργό άνευρο και αδιάφορο. Το μοντάζ είναι απαράδεκτο και το μπέρδεμα συνθέτει ένα χάος. Στα διαλείμματα του Fortnite να βλέπεις για να τρώς και λίγο. Αυτό που με χαλάει σε αυτού του είδους τα κόμικ-καράτε σενάρια είναι ότι το “τερματίζουν” πολύ γρήγορα και μετά τα βαριέμαι. Ιδανικό για τους λάτρες του νέο-καράτε-φαστ-ξύλο-δράση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Wu_Assassins

Διάβασε και για την ταινία:
Fistful of Vengeance 2021
Wu Assassins 2019 Wu Assassins 2019