Wrong Side of the Tracks - Entrevías 2022-2023

Tips:

Το Wrong Side of the Tracks (ισπανικά: Entrevías) είναι μια ισπανική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον David Bermejo, με πρωταγωνιστές τους José Coronado, Nona Sobo και Luis Zahera.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Με φόντο την Entrevías, την πιο φτωχή γειτονιά της Μαδρίτης, η σειρά ακολουθεί τον Tirso Abantos, έναν πρώην στρατιωτικό που διευθύνει ένα κατάστημα σιδηρικών, του οποίου η μονότονη καθημερινότητα κλονίζεται όταν η απείθαρχη και ατίθαση υιοθετημένη έφηβη εγγονή του, Βιετναμέζικης καταγωγής, κανονίζει με τον Κολομβιανό φίλος της Νέλσον και κλέβει ηρωίνη από τον έμπορο ναρκωτικών Σάντρο που την έχει κακοποιήσει. Το σχέδιο πάει στραβά και ο Tirso συνεργάζεται με τον διεφθαρμένο αστυνομικό Ezequiel για να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες στη γειτονιά.


Wrong Side of the Tracks - Entrevías 2022

Απλό σενάριο, με μικρό μπάτζετ και αρκετά κοντά στον τρόπο ζωής μιας αστικής γειτονιάς. Πολύ καλή σκηνοθεσία με απλές και καλές ερμηνείες και πικρό χιούμορ. Στο τέλος κάθε επεισοδίου το σασπένς και η ανατροπή είναι ότι καλύτερο έχω δει τα τελευταία χρόνια. Η ισπανική σειρά εστιάζει στον αντίκτυπο του εμπορίου ναρκωτικών σε μια ισπανική κοινότητα ρεαλιστικά, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν η αφήγηση της σειράς βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά. Και η 2η σεζόν πολύ καλή. Ένα μικρό “διαμαντάκι” για την Ισπανική κουλτούρα.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Entrev%C3%ADas_(TV_series)
Wrong Side of the Tracks - Entrevías 2022 Wrong Side of the Tracks - Entrevías 2022