Woman Of The Dead 2022

Tips:

Το Woman of the Dead (γερμανικά: Totenfrau) είναι μια αυστριακή σειρά μυστηρίου εγκλήματος. Βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Bernhard Aichner. Πρωταγωνιστουν οι Anna Maria bother, Romina Küper, Emilia Pieske, Lilian Rosskopf, Michou Friesz, Felix Klare, Maximilian Kraus και Shenja Lacher.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 6

Story:

Η Brünhilde Blum διευθύνει ένα γραφείο τελετών σε ένα χιονοδρομικό κέντρο κοντά στο Ίνσμπρουκ. Είχε μια δύσκολη παιδική ηλικία, αλλά τώρα ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Mark Thaler και τα δύο τους παιδιά Tim και Nela. Μαζί τους ζει και ο πατέρας του Mark, Karl Thaler. Ο Μαρκ εργάζεται για την αστυνομία στο Ίνσμπρουκ. Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού του έργου συνάντησε και παρέλαβε τον Σύρο αιτούντα άσυλο Reza Shadid. Ο Ρέζα εργάζεται από τότε ως βοηθός του Μπλουμ. Η οικογενειακή ευτυχία των Blums καταστρέφεται όταν ο Mark χτυπιέται από ένα αυτοκίνητο με τη μοτοσικλέτα του, μια Ducati, μπροστά στην Brünhilde ένα πρωί και σύντομα υποκύπτει στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Σε μια εκδικητική αναζήτηση να ανακαλύψει ποιος σκότωσε τον άντρα της, καταλήγει να αποκαλύψει τα πιο βαθιά και άσχημα μυστικά της μικρής της κοινότητας.


Woman Of The Dead 2022

Οι μικρές κοινότητες στην επαρχία, κρύβουν τα πιο κινηματογραφικά μυστικά που είναι βολικά, φθηνά και ανεξάντλητα. Το πιο γνωστό αστυνομικό σενάριο ανά τον κόσμο, τώρα και στην Αυστρία. Γενικά μέτριο σε απόδοση.



More Info -- https://de.wikipedia.org/wiki/Totenfrau_(Fernsehserie)
Woman Of The Dead 2022 Woman Of The Dead 2022