Who Killed Sara? 2021-2022

Tips:

Το Who Killed Sara? (Ισπανικά: ¿Quién mató a Sara?) είναι μια μεξικανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ μυστηρίου που δημιουργήθηκε από τον José Ignacio Valenzuela και την παραγωγή του Perro Azul. Πρωταγωνιστούν οι Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda, Claudia Ramírez, Eugenio Siller και Alejandro Nones. Παίζει και ο Jean Reno, που σαν τρελός επιστήμονας γιατρός ΔΕΝ κάνει την διαφορά.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 25

Story:

Ο Άλεξ, ένας άνδρας που καταδικάστηκε για έγκλημα που δεν διέπραξε, απελευθερώνεται μετά από 18 χρόνια πίσω από τα κάγκελα. Φεύγοντας, θέλει μόνο εκδίκηση για τον Ροντόλφο Λάζκανο, τον υπεύθυνο για το θάνατο για τον οποίο καταδικάστηκε. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Άλεξ ξεκινά μια συναισθηματική σχέση με την Elisa, τη μικρότερη κόρη του Λάζκανο, και όταν ανακαλύπτει ότι ο Ροντόλφο είναι αθώος και ότι κάποιος άλλος, που έχει επιδέξια διατηρήσει στις σκιές, ήταν η πραγματική αιτία της ντροπής του.


Who Killed Sara? 2021-2022

Μεξικάνικο άρλεκιν του 2021. Το σενάριο εξαντλείται στα πέντε πρώτα λεπτά. Οι ερμηνείες είναι παιδικές και όλα τα υπόλοιπα θυμίζουν βραζιλιάνικη σαπουνόπερα. Στην 2η σεζόν το μπάχαλο δεν έχει τελειωμό. Κακή σκηνοθεσία και ερμηνείες με πολλές 1000παιγμένες σκηνές. Στην 2η σεζόν μαθαίνουμε ποιος-α σκότωσε την Σάρα. Αμ δε. Όχι μόνο ο δολοφόνος έχει αλλάξει πέντε φορές, όσα χέρια και το σουγιαδάκι, αλλά η Σάρα ζει, Έτσι λοιπόν με ένα θαύμα πάμε στην 3η σεζόν. Η 3η σεζόν είναι αναμασήματα με μια τάση να εξελιχθεί σε Ντάλας και ίσως μετά σε Δυναστεία.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Who_Killed_Sara%3F
Who Killed Sara? 2021-2022 Who Killed Sara? 2021-2022