White Collar 2009-2014

Tips:

Το White Collar είναι μια αμερικανική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Jeff Eastin, με πρωταγωνιστή τον Tim DeKay ως ειδικός πράκτορας του FBI Peter Burke και τον Matt Bomer ως Neal Caffrey, έναν εξαιρετικά έξυπνο και πολυτάλαντο απατεώνα, πλαστογράφο και κλέφτη, που εργάζεται και ως Burke's εγκληματίας πληροφοριοδότης και σύμβουλος του FBI. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Willie Garson, Marsha Thomason, Tiffani Thiessen, Natalie Morales, Hilarie Burton, Sharif Atkins και Diahann Carroll.
No. of Seasons 6
No. of Episodes 81

Story:

Ο Neal Caffrey, ένας διάσημος απατεώνας, πλαστογράφος και κλέφτης, συλλαμβάνεται μετά από ένα τριετές παιχνίδι γάτας και ποντικιού με το FBI, συγκεκριμένα τον ειδικό πράκτορα Peter Burke, τον επικεφαλής πράκτορα της μονάδας εγκλημάτων White Collar του FBI στη Νέα Υόρκη του FBI. Τοπικό γραφείο της πόλης. Με μόλις τρεις μήνες να απομένουν στην τετραετή ποινή του, δραπετεύει για να αναζητήσει την κοπέλα του, την Κέιτ. Ο Μπερκ ξαναβρίσκει τον Κάφρι και τον επιστρέφει στη φυλακή. Αυτή τη φορά, ο Caffrey προτείνει μια συμφωνία για να βοηθήσει τον Burke να συλλάβει επικίνδυνους εγκληματίες λευκού κολάρου με το FBI και επίσης να τους δώσει διαβουλεύσεις πλήρους απασχόλησης με αντάλλαγμα την πρόωρη αποφυλάκισή του ως μέρος ενός προγράμματος απελευθέρωσης εργασίας. Μετά από κάποιο δισταγμό, ο Μπερκ συμφωνεί, με αποτέλεσμα ο Νιλ να αποφυλακιστεί νωρίς από τη φυλακή και να εργαστεί ως σύμβουλος του FBI και εγκληματίας πληροφοριοδότης του Μπερκ. Ξεκινούν έτσι την αντισυμβατική και δοκιμασμένη σχέση τους, καθώς ξεκινούν να συλλάβουν άπιαστους και επικίνδυνους εγκληματίες λευκού γιακά στη Νέα Υόρκη.


White Collar 2009-2014

Για να περάσω ανέμελα τις ώρες που "δεν" περνάνε. Ανάλαφρο σενάριο. Φθηνά κόλπα αλλά με Oceans 11 στυλ. Μέτρια πλοκή αλλά το είδα ευχάριστα. Από την 3η σεζόν αρχίζει να έχει ενδιαφέρον, αλλά ακόμα και το τέλος είναι λίγο αναμάσημα.



Ελληνική συμμετοχή: Gloria Votsis

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/White_Collar_(TV_series)
White Collar 2009-2014 White Collar 2009-2014