When They See Us 2019

Tips:

Το When They See Us είναι μια αμερικάνικη δραματική τηλεοπτική μίνι σειρά εγκλήματος του 2019 που δημιουργήθηκε, συν-σενάριο και σκηνοθετήθηκε από την Ava DuVernay. Πρωταγωνιστούν οι Jharrel Jerome, Asante Blackk, Caleel Harris, Jovan Adepo, Michael K. Williams, Logan Marshall-Green, Joshua Jackson, Blair Underwood, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Aunjanue Ellis, η Marsha Stephanie Blake και η Kylie Bunbury.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 4

Story:

Το When They See Us βασίζεται σε γεγονότα της υπόθεσης βιασμού ενός jogger στις 19 Απριλίου 1989 στο Central Park και εξερευνά τις ζωές των πέντε υπόπτων που διώχθηκαν με κατηγορίες που σχετίζονται με τη σεξουαλική επίθεση μιας γυναίκας. Οι πέντε ανήλικοι έγχρωμοι, οι πρωταγωνιστές της σειράς: Kevin Richardson (Asante Blackk), Antron McCray (Caleel Harris), Yusef Salaam (Ethan Herisse), Korey Wise (Jharrel Jerome) και Raymond Santana (Marquis Rodriguez), ήταν χωρίστηκε από τον εισαγγελέα σε δύο ομάδες για δίκη. Κάθε νεαρός καταδικάστηκε από ενόρκους για διάφορες κατηγορίες που σχετίζονται με την επίθεση. τέσσερις καταδικάστηκαν για βιασμό. Καταδικάστηκαν σε μέγιστες ποινές για ανήλικους εκτός από τον Korey Wise. Είχε κρατηθεί σε εγκαταστάσεις και εξέτισε τη φυλάκισή του.


When They See Us 2019

Όταν Μας Βλέπουν, γράψτε τους. Το σενάριο τα λέει όλα. Το σίριαλ λέει τα δικά του. Έχω πει ότι είμαι αλλεργικός σε: βασισμένο σε αληθινά κτλ. Εδώ όμως έχουμε μια πρόσφατη ιστορία που αναφέρεται στην τυφλή μαζικοποίηση της κοινής γνώμης στην Νέα Υόρκη. Την πόλη που: ΟΛΑ μπορούν να συμβούν, που πολλοί ονειρεύονται να ζήσουν εκεί και να την κατακτήσουν και μόνο εγώ “δεν θα πάρω”.
Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, πέντε έφηβοι στο Harlem, σύμφωνα με τον Dominic Patten, "το 1989 καταδικάστηκαν πρώτα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στη συνέχεια δύο φορές στο δικαστήριο για τη βίαιο βιασμό ενός jogger (φτωχού) στο πάρκο της Νέας Υόρκης μέχρι το 2014 που αθωώθηκαν. Οι Antron McCray, Kevin Richardson, Οι Yusef Salaam, Raymond Santana και Korey Wise τα ονόματά τους τελικά θα εκκαθαριστούν ύστερα από 25 χρόνια. Αφού κακοποιήθηκαν από τους New Yorkers στα τέλη της δεκαετίας του '80 και αναγκάστηκαν να περάσουν χρόνια στη φυλακή, οι πέντε μήνυσαν τη Νέα Υόρκη και πήραν για λίγο πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια το 2015. Και μόνο για την ιστορία αξίζει η προσοχή.
Το μύνημα που “πήρα” από αυτή την σειρά: το μεγαλύτερο όπλο μαζικής χειραγώγησης και καταστολής είναι ο φόβος. Με τον φόβο, έχουν λάθος οι πολλοί.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/When_They_See_Us
When They See Us 2019 When They See Us 2019