What/If Series 2019

Tips:

Το What/If (στιλοποιημένο ως WHAT/ IF) είναι μια αμερικανική μίνι σειρά θρίλερ, που δημιουργήθηκε από τον Mike Kelley, που έκανε πρεμιέρα στις 24 Μαΐου 2019 στο Netflix. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jane Levy, Blake Jenner, Daniella Pineda, Keith Powers, Samantha Marie Ware, Dave Annable, Saamer Usmani, John Clarence Stewart, Louis Herthum και Renée Zellweger. Συντάκτης ήταν και ο Mark Manos.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Το What/If είναι ένα neo-noir θρίλερ που, σύμφωνα με την Nellie Andreeva του Deadline Hollywood, εξερευνά "τις κυματιστικές επιπτώσεις του τι συμβαίνει όταν αποδεκτοί άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν απαράδεκτα πράγματα. Κάθε σεζόν θα ασχολείται με μια διαφορετική ηθική ιστορία εμπνευσμένη από πολιτιστικά συνεπακόλουθο υλικό πηγής και τη δύναμη μιας και μόνο μοιραίας απόφασης να αλλάξει η τροχιά μιας ολόκληρης ζωής.


What/If Series 2019

Τι … εάν? Τι θα συμβεί εάν… κάνεις το αντίθετο από αυτό που ορίζουν οι κοινωνικές “επιταγές” σου? Εάν είναι ακάλυπτες (οι επιταγές), τότε θα σε φάει η μαρμάγκα, λέω εγώ. Δηλαδή ένα σενάριο που μπορεί να “παίζει” μέχρι την 3η παρουσία. Και “έπαιξε” μόνο μια σεζόν.
Το σταυροπόδι της Renée Zellweger κάτι μου θυμίζει(!) ίσως 9μιση εβδομάδες. Το μήνυμα: Fate is a lie. There is only choice. Ακούγεται σαν: όλα είναι στο χέρι σου. Ναι, για αυτούς που δεν πιστεύουν ούτε τον εαυτό τους. Κάτι μου λέει ότι αυτό τρόμαξε πολύ κόσμο.



Ελληνική συμμετοχή: Mark Manos (Film Director/Editor)

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/What/If

What If - Film
What If, (2006 TV film) starring Niall Buggy
What If... (2010 film), an American film
What If... (2012 film), a Greek film
What If… (2013 film) or The F Word, a Canadian-Irish film
What If - Television
What/If, (2019 TV series) American thriller streaming miniseries
What If... (2010 web series), American soap-opera crossover series
What If...? (2021 TV series), American animated series by Marvel Studios
What/If Series 2019 What/If Series 2019