Welcome to Eden 2022

Tips:

Το Welcome to Eden (ισπανικά: Bienvenidos a Edén) είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ που δημιουργήθηκε από τους Joaquín Górriz και Guillermo López Sánchez για το Netflix. Πρωταγωνιστούν οι Amaia Aberastur, Tomy Aguilera, Diego Garisa, Berta Castañé, Albert Baró, Lola Rodríguez, Guillermo Pfening, Blanca Romero, Begoña Vargas, Sergio Momo, Ana Mena, Berta Vázquez, Carlos Torres και Óscar Foronda.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 16

Story:

Η Ζόα, επιδιώκοντας να ξεφύγει από την εξαρτημένη μητέρα της και τον απόντα πατέρα της, δέχεται μια πρόσκληση για ένα αποκλειστικό, μυστικό φεστιβάλ σε ένα μυστηριώδες νησί. Η φίλη της Judith προσκαλεί τον εαυτό της, η οποία είναι αντίθετη στο συμβόλαιο που υπέγραψε η Zoa. Φτάνοντας στο νησί, σε όλους τους πάρτι δίνεται ένα βραχιολάκι. Αργότερα ανάβουν πολλά βραχιολάκια και δίνεται στους ανθρώπους ένα μυστηριώδες ποτό - Blue Eden. Η Ζωά ξυπνά την επόμενη μέρα και ανακαλύπτει ότι αυτή και άλλοι τέσσερις είναι οι μόνοι που έχουν απομείνει στο νησί. Η Ζόα, η Αφρική, ο Ίμπον, ο Τσάρλι και ένας ύποπτος Άλντο καλούνται να μείνουν στην Έντεν από την Άστριντ - τον αρχηγό. Τα γυρίσματα στην Ισπανία περιλάμβαναν την επαρχία Teruel, Lanzarote και San Sebastián.


Welcome to Eden 2022

Η νέα μόδα στα σενάρια νεανικού τρόμου. Πρόσκληση, σε νεαρά άτομα, για ένα αποκλειστικό, μυστικό φεστιβάλ, πάρτυ σε σπίτι, σε ένα μυστηριώδες νησί, όπου σε τρώει η “μαρμάγκα”, για να κρατήσουμε το “τέλειο” ανθρώπινο είδος. Κλασικό σενάριο τρόμου, βασισμένο στην αφέλεια και την χειραγώγηση. Ανούσια και αδιάφορη ιστορία με δελεαστικά και κερδοφόρα στοιχεία, τον φόβο και την επιβίωση.
Εκπληκτικό διαφημιστικό μότο της σειράς: Αν σου τύχει, Τι θα κάνεις?
Το μήνυμα που βγάζει η σειρά: Πάντα να φοβάσαι εσύ, και εμείς θα τρώμε καλά.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Welcome_to_Eden
Welcome to Eden 2022 Welcome to Eden 2022