Warrior Nun 2020-2022

Tips:

Το Warrior Nun είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Simon Barry βασισμένη στον χαρακτήρα των κόμικ Warrior Nun Areala του Ben Dunn. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε πολλές τοποθεσίες στην Ανδαλουσία της Ισπανίας, όπως η Antequera. Τη σειρά αφηγείται και διευθύνει η Πορτογαλίδα ηθοποιός Alba Baptista στον ρόλο της Ava Silva, μιας τετραπληγικής ορφανής που ανακαλύπτει ότι τώρα έχει υπερφυσικές δυνάμεις που την αναγκάζουν να ενταχθεί σε ένα αρχαίο τάγμα μοναχών πολεμιστών. Η σειρά σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Baptista στην αγγλική γλώσσα. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Toya Turner, Thekla Reuten, Lorena Andrea, Kristina Tonteri-Young, Sylvia De Fanti και Tristán Ulloa.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 18

Story:

Το Warrior Nun περιστρέφεται γύρω από την ιστορία μιας 19χρονης γυναίκας που ξυπνά σε ένα νεκροτομείο με μια νέα πνοή και ένα θεϊκό τεχνούργημα ενσωματωμένο στην πλάτη της. Ανακαλύπτει ότι είναι πλέον μέρος του αρχαίου Τάγματος του Σταυροειδούς Σπαθιού που έχει επιφορτιστεί με την καταπολέμηση των δαιμόνων στη Γη και ισχυρές δυνάμεις που αντιπροσωπεύουν τόσο τον παράδεισο όσο και την κόλαση θέλουν να τη βρουν και να την ελέγξουν.


Warrior Nun 2020-2022

Το σενάριο είναι το τυπικό, κλασικό στόρι για την αρχή ενός κόμικ ήρωα. Η σκηνοθεσία είναι καλή αλλά οι ερμηνείες άνευρες. Η παιδιάστικη πλοκή δεν πείθει και τα εφέ είναι απαράδεκτα και δεν έχουν καμία σχέση με την κόμικ κουλτούρα. Το ρίσκο που παίρνεις για να κάνεις κάτι διαφορετικό, εδώ έχει το τίμημα της μετριότητας.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Warrior_Nun_(TV_series)
Warrior Nun 2020-2022 Warrior Nun 2020-2022