Wanted - Australian 2016-2018

Tips:

Το Wanted είναι μια αυστραλιανή δραματική τηλεοπτική σειρά που έκανε πρεμιέρα στο Seven Network στην Αυστραλία. Πρωταγωνιστούν οι Rebecca Gibney, Geraldine Hakewill, Stephen Peacocke, Ryan Corr και Nicholas Bell.
No. of Seasons 3
No. of Episodes 18

Story:

Δύο γυναίκες, η Λόλα και η Τσέλσι, περιμένουν σε μια στάση του προαστιακού λεωφορείου πριν τα μεσάνυχτα. Ένα αυτοκίνητο τρακάρει μπροστά τους και δύο μασκοφόροι φτάνουν και πυροβολούν και σκοτώνουν τον οδηγό. Η Λόλα παλεύει με τον μασκοφόρο επιτιθέμενο και το όπλο έπεσε, σκοτώνοντάς τον. Ο άλλος βγάζει τη μάσκα και παίρνει και τις δύο ομήρους. Ξεφεύγουν αλλά παγιδεύονται σε μια μεγαλύτερη εγκληματική συνωμοσία και τρέχουν σε όλη την Αυστραλία με ένα όχημα γεμάτο μετρητά. Τους κυνηγούν εγκληματίες και η διεφθαρμένη αστυνομία, έχοντας τη δυνατότητα να εμπιστεύονται μόνο η μια την άλλη. Το τέλος της 1ης σεζόν φαίνεται να τελειώνει με μια απόφαση μέχρι η Λόλα να λάβει μια ανησυχητική κλήση.
Η 2η σεζόν βρίσκει τις γυναίκες τόσο στην Ταϊλάνδη όσο και στη Νέα Ζηλανδία καθώς προσπαθούν να σώσουν ένα μέλος της οικογένειας που έχει απαχθεί. Η γενναιότητα τους κόστισε την ελευθερία τους, δημιουργώντας τη βάση για την 3η σεζόν που ξεκινάει με τη φυλάκισή τους. Οι γυναίκες επιλέγουν την ελευθερία μέσω της προστασίας των μαρτύρων, αλλά οι δυσκολίες βρίσκουν για άλλη μια φορά τη Λόλα, όπου αποφασίζει να εντοπίσει την Τσέλσι, και οι δυο τους πάνε για άλλη μια πορεία, ενώ καταδιώκονται αδυσώπητα από τον ντετέκτιβ Μαξ Μίντλετον. Συναντούν μια ομάδα επικίνδυνων ανθρώπων που εμπλέκονται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίας ανθρώπων, επιλέγοντας για άλλη μια φορά να ρισκάρουν τη ζωή και την ελευθερία τους για να μπορέσουν να βοηθήσουν ανθρώπους που εκλιπαρούν για τη βοήθειά τους.


Wanted - Australian 2016-2018

Αυστραλέζικο Β-σίριαλ με κλασικό στόρι που θυμίζει λίγο Thelma and Louise. Απλές σκηνές και ερμηνείες. Καλή πλοκή με σασπένς και ανατροπές και road-trip ξενάγηση. Ενώ το στόρι είναι πάντα το κυνήγι των 2 γυναικών κάθε σεζόν έχει διαφορετική πλοκή. Με κράτησε σε αγωνία και μου αφήσε την γλυκιά αίσθηση της φυγής. Πολύ τίμιο και ανάλαφρο για να αναπολώ ένα εικονικό ταξίδι στην Αυστραλία.



Ελληνική συμμετοχή: Alex Dimitriades

More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Wanted_(2016_Australian_TV_series)
Wanted - Australian 2016-2018 Wanted - Australian 2016-2018 Wanted - Australian 2016-2018 Wanted - Australian 2016-2018 Wanted - Australian 2016-2018