Voice: Feel the Sound of Death - Tai 2019

Tips:

Το Voice: Feel the Sound of Death είναι Ταϊλανδέζικο remake του Voice (South Korean 2017-2021). Σκηνοθεσία Noppachai Chaingam. Πρωταγωνιστούν οι Andrew Gregson και Khemanit Jamikorn.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Πριν από τρία χρόνια, συνέβη μια τρομακτική δολοφονία. Όταν ένας ψυχωτικός δολοφόνος δολοφόνησε την «Pimdao» (Akamsiri Suwannasuk), τη σύζυγο του ντετέκτιβ λοχία «Aran» (Andrew Gregson), ενώ εκείνη προσπαθούσε να δραπετεύσει. Τηλεφώνησε για να ζητήσει βοήθεια στη μονάδα έκτακτης ανάγκης στην "Irin" (Khemmanit Jamikorn), η οποία ήταν αυτή που ανταποκρίθηκε στην κλήση για να καταγγείλει το περιστατικό. Η Irin είναι λοιπόν αυτή που άκουσε τον ήχο όλων των γεγονότων που συνέβησαν. Και το ίδιο βράδυ ο πατέρας της, ένας περιπολικός της αστυνομίας, σκοτώθηκε από έναν δολοφόνο που πιστεύει ότι είναι το ίδιο άτομο που σκότωσε την Πιμντάο.


Voice: Feel the Sound of Death - Tai 2019

Ταϊλανδέζικο αστυνομικό με ίδιο σενάριο με το Voice (South Korean 2017-2021), αλλά μάλλον παρωδία. Πρώτη σκηνή μια γυναίκα που την κυνηγά η δολοφόνος, παίρνει τηλέφωνο τον κλανιάρη μπάτσο και μετά την αστυνομία η οποία ακούει ζωντανά τον βίαιο θάνατο της. Στη δεύτερη σκηνή τρείς αστυνομικοί σε ένα αμάξι παρακολούθησης ο ένας κλάνει και βγαίνουν έξω και φυσικά αφήνει το τηλέφωνό του. Και μόλις ο κλανιάρης μαθαίνει ότι σκότωσαν την κοπέλα του, “λεκιάζειι” πρώτα τον τόπο του εγκλήματος και μετά αδειάζει 2 γεμιστήρες σε λάθος ύποπτο. Οι ερμηνείες είναι χλιαρές έως αδιάφορες. Και όλο το σενάριο “ξεφουσκώνει” στο 1ο επεισόδιο. Όλα τα θύματα έχουν κινητό για να συσταθεί η ομάδα με την μπατσίνα που ακούει και το χρώμα ματιών του δολοφόνου. Ναι, καλά διάβασες. Κάπως έτσι ξεκινούν οι κωμωδίες στην Ταϊλανδή. Ναι, έχεις δίκιο σε “όποιο” συμπέρασμα και αν καταλήξεις.



More Info --

Διάβασε για το Voice (South Korean 2017-2021)
και Voice: 110 Emergency Control Room (Japan-2019)
Voice: Feel the Sound of Death - Tai 2019 Voice: Feel the Sound of Death - Tai 2019