Victim Number 8 - 2018

Tips:

Το Victim Number 8 (ισπανικά: La víctima número 8) είναι μια ισπανική τηλεοπτική σειρά θρίλερ συνωμοσίας που δημιουργήθηκε από τους Sara Antuña και Marc Cistaré που προβλήθηκε αρχικά στο ETB 2 και στην Telemadrid από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 28 Νοεμβρίου 2018. Πρωταγωνιστεί ο César de Nateo, María de Nati και Verónika Moral.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 8

Story:

Ελάχιστα εμπνευσμένη από τις επιθέσεις στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο του 2017, η πλοκή περιστρέφεται γύρω από μια επίθεση τζιχαντιστών στην Παλιά Πόλη του Μπιλμπάο με επτά θύματα και αρκετούς ακόμη τραυματίες, και την αστυνομική έρευνα που προσπαθεί να συλλάβει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία.


Victim Number 8 - 2018

Ισπανικό θρίλερ βασισμένο σε τρομοκρατικό γεγονός. Έχω αλεργεία στα “βασισμένο σε” σενάρια αλλά εδώ βλέπω ένα συμπαθές σύνολο. Για Ισπανικό είναι αρκετά καλές οι ερμηνείες, η σκηνοθεσία και η ροή δεν είναι αργή. Περνάνε το αντιρατσιστικό και αντιμπεριαλιστικό μήνυμα. Το Μπιλμπάο είναι Βασκία και φυσικά δεν γουστάρουν την Μαδρίτη. Όλο το ζουμί είναι στην οικογένεια του 8ου θύματος και το κερασάκι η γριά που κοιτάζει η μαμά του Ομάρ. Με 4-5 ανατροπές και καλά δομημένο σενάριο. Με απλές αλλά ουσιαστικές ερμηνείες που παρουσιάζουν ακόμα μια πλευρά της Βασκίας. Χάνει λίγο στις σκηνές δράσης αλλά αυτό δε με χάλασε. Θα μπορούσα να το αντιπαραθέσω με το Casa de Papel που όπως και εκεί η 1η σεζόν ήταν ένα πολύ καλά δεμένο πακέτο.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Victim_Number_8
Victim Number 8 - 2018 Victim Number 8 - 2018 Victim Number 8 - 2018