Vagabond 2019

Tips:

Το Vagabond (κορεατικά: 배가본드; RR: Baegabondeu) είναι μια νοτιοκορεάτικη κατασκοπική, ρομαντική, θρίλερ και δράσης τηλεοπτική σειρά του 2019 με πρωταγωνιστές τους Lee Seung-gi, Bae Suzy και Shin Sung-rok.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Ο Cha Dal-gun (Lee Seung-gi) εργάζεται ως υποτιμημένος κασκαντέρ, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει τον ορφανό ανιψιό του, Cha Hoon (Moon Woo-jin). Αν και έχουν μια σχέση αγάπης, ο Χουν μαλώνει με τον θείο του προτού φύγει για να πάει μια εκδρομή στο Μαρόκο με την πτήση 9268 της Metrojet. Λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, ο Χουν στέλνει ένα βίντεο με τον Dal-gun να συνεχίζει να τον ονειρεύομαι ότι θα γίνει κύριος στο Taekwondo. Σε ένα δραματικό σκηνικό, ο Dal-gun παρακολουθεί μια αναφορά για ένα αεροπορικό δυστύχημα που σκότωσε περισσότερους από 200 πολίτες. Σοκαρίζεται εντελώς όταν συνειδητοποιεί ότι είναι ακριβώς το ίδιο αεροπλάνο που είχε πάρει ο ανιψιός του για το Μαρόκο. Με τον κόσμο του πλέον αναποδογυρισμένο, ο Νταλ-γκουν ταξιδεύει στο Μαρόκο για να παραστεί στην κηδεία όλων των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος στη Μεσόγειο Θάλασσα και τη Θάλασσα Αλμποράν, θρηνώντας για τον χαμό του ανιψιού του. Ο Dal-gun πρόκειται να επιστρέψει στο σπίτι του, όταν αναγνωρίζει έναν υποτιθέμενο νεκρό επιβάτη από το βίντεο που είχε καταγράψει ο ανιψιός του. Καταφέρνει να αντιμετωπίσει τον άντρα και σιγά σιγά αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το αεροπορικό δυστύχημα δεν προκλήθηκε από δυσλειτουργία.
Καθώς η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη, αναγκάζεται να συμμαχήσει με την Go Hae-ri (Bae Suzy), μια μυστική πράκτορα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών που αγωνίζεται για προαγωγή. Αποφασισμένοι να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από το ατύχημα, ο Dal-gun και η Hae-ri ξεκινούν μια έρευνα που τους οδηγεί βαθύτερα σε έναν μπερδεμένο ιστό διαφθοράς.


Vagabond 2019

Ο κασκαντέρ θείος χάνει σε αεροπορικό δυστύχημα τον 11χρονο ανεψιό του. Οι πρώτες σκηνές είναι καλογυρισμένες και με χιούμορ. Πολύ δράση στο εξωτικό Μαρόκο, γρήγορη Κορεάτικη πλοκή και αμερικάνικο στυλ που όμως δεν πείθει. Υπάρχουν κάποια λάθη στις σκηνές δράσης και χαλάσε λίγο η πλοκή. Η κάμερα έχει διπλάσιο πάρκινσον από τη κλασική μόδα της εποχής. Οι αντρικές ερμηνείες ήταν λίγο καλύτερες. Στο 6ο επεισόδιο έρχεται η ανατροπή και η ισορροπία των σχέσεων. Από το 7ο επεισόδιο αρχίζει να γίνεται βαρετό. Στο 11ο επεισόδιο δίνει όλο το ζουμί της πλεκτάνης και στο 12ο όλη η πλοκή είναι καλή αλλά υστερεί στην απόδοση της δράσης. Καλό καταστροφικό σασπένς μέσα από την δράση που επιμένει να θέλει να μοιάσει την αμερικάνικη. Στο 13ο επεισόδιο είναι η πρώτη φορά που βλέπω στην οθόνη τόσο δίκαιη απονομή δικαιοσύνης. Πέρασε το μήνυμα ότι στην Νότιο Κορέα πολλές φορές το καλό νικάει και η αποκάλυψη του “κακού” απλά είχε φανεί από την αρχή. Το 16ο ήταν μια γρήγορη αμερικανιά για να κλείσει η σεζόν. Αρκετά καλό για Νότιο Κορέα με αρκετή δράση.
Υπάρχουν μερικά στάνταρ σε όλα τα σίριαλ-ταινίες στην Νότιο Κορέα. Τα μόνιμα χιτ στην μουσική είναι κάτι ανάμεσα σε Peter Cetera-Chicago και Elton John με φωνή Celine Dion.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Vagabond_(TV_series)
Vagabond 2019