V Wars 2019

Tips:

Το V Wars είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας του 2019 που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά ανθολογίας και στο κόμικ του Jonathan Maberry. Πρωταγωνιστούν οι Ian Somerhalder, Adrian Holmes, Laura Vandervoort, Kimberly Sue-Murray, Sydney Meyer, Kandyse McClure, Michael Greyeyes, Jacky Lai, Kyle Breitkopf και Peter Outerbridge.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Το V Wars ακολουθεί την ιστορία του γιατρού/επιστήμονα Dr. Luther Swann και του καλύτερου φίλου του Michael Fayne, καθώς αντιμετωπίζουν την εξελισσόμενη κρίση ενός θανατηφόρου ξεσπάσματος που χωρίζει την κοινωνία σε αντίθετες φατρίες, κλιμακούμενη δυνητικά σε έναν μελλοντικό πόλεμο μεταξύ ανθρώπων και βαμπίρ. Το ξέσπασμα προκαλείται από έναν αρχαίο βιολογικό μολυσματικό παράγοντα, ένα πριόν, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε βαμπίρ, που απελευθερώνονται από τον πάγο λόγω της κλιματικής αλλαγής.


V Wars 2019

Μάνα, παραμάνα Αμερική, όσο υπάρχεις δε φοβάμαι τίποτα. Ένας νεότατος και ομορφονιός Επιστήμονας μιλά σε παγκόσμιο συνέδριο 8-10 επιστημόνων και λέει ότι αρχαίοι ιοί θα μας αφανίσουν γιατί λιώνουν οι πάγοι. Πριν καν προλάβει να το πει πεθαίνουν 2 επιστήμονες στην Ανταρκτική και πάει με ένα φίλο του και κολλάνε τον ιό. Τσατ-πατ στα πρώτα 5 λεπτά το μισό σενάριο. Και υποθέτω σωστά ότι στα επόμενα 7 επεισόδια, θα έχουμε εξάπλωση-πανδημία και πολύ αίμα με βαμπίρια. Και το πέτυχα. Ασύνδετα κομμάτια από αναμασημένα σενάρια και το βιολί αυτό μπορεί να τραβάει μέχρι και 50 σεζόν. Τίποτα νέο και φυσικά εξίσου μέτριο με τα περισσότερα του είδους. ΔΕΝ βλέπω την ώρα να αρχίσει η 2η σεζόν η οποία ακυρώθηκε. Next.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/V_Wars
V Wars 2019