V The Series 1984-1985

Tips:

Το V (γνωστό και ως V: The Series) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που προβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο NBC από τις 26 Οκτωβρίου 1984 έως τις 22 Μαρτίου 1985. Είναι μια συνέχεια του franchise V για μια εισβολή εξωγήινων στη Γη, από μια σαρκοφάγα φυλή ερπετοειδών γνωστών ως "Επισκέπτες", η οποία σχεδιάστηκε αρχικά από τον Αμερικανό συγγραφέα, παραγωγό και σκηνοθέτη Κένεθ Τζόνσον. Ο Τζόνσον, ωστόσο, δεν συμμετείχε στην παραγωγή της εβδομαδιαίας σειράς. Πρωταγωνιστούν οι Marc Singer, Faye Grant, Jane Badler, Lane Smith, Blair Tefkin, Jennifer Cooke, Michael Ironside, Michael Wright, Robert Englund, Jeff Yagher και June Chadwick.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 20

Story:

Ακολουθώντας απευθείας τα γεγονότα της μίνι σειράς V (The Final Battle), η εξωγήινη Νταϊάνα δραπετεύει από το μητρικό της σκάφος που έχει αιχμαλωτιστεί με ένα λεωφορείο, αλλά καταδιώκεται από το μέλος της αντίστασης Μάικ Ντόνοβαν. Μετά από μια σύντομη μάχη, ο Ντόνοβαν την αιχμαλωτίζει. Ένα χρόνο μετά την ημέρα που αναπτύχθηκε η Red Dust, τώρα η διεθνής γιορτή που ονομάζεται "Ημέρα Απελευθέρωσης", τα πρώην μέλη της Αντίστασης και οι σύμμαχοί τους στην Πέμπτη Στήλη έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Καθώς η Νταϊάνα πρόκειται να δικαστεί για τις θηριωδίες που διέπραξε κατά τη διάρκεια της Πρώτης Εισβολής, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη μαζική παραγωγή της Red Dust, Science Frontiers, την απαγάγει και τη μεταφέρει σε μια μυστική καμπίνα στο δάσος έξω από το Λος Άντζελες, όπου Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νέιθαν Μπέιτς, προσφέρει στην Νταϊάνα καλύτερα καταλύματα με αντάλλαγμα να του παρέχει πρόσβαση στην εξωγήινη τεχνολογία.


V The Series 1984-1985

Εδώ το Visitors “πήγε” στις ΗΠΑ και έγινε τηλεοπτική σαπουνόπερα με λίγη δράση και πολύ ίντριγκα. Μάλλον τα άλλα σίριαλ της εποχής είχαν καλύτερη τύχη. Και εδώ δες τις κωμμώσεις του 1985.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/V_(1984_TV_series)

V Collection Franchise
V The Series 1984-1985