V The Final Battle 1984 Series

Tips:

Το V: The Final Battle (συντομογραφία V:TFB) είναι μια αμερικανική τηλεοπτική μίνι σειρά του 1984. Είναι η συνέχεια της μίνι σειράς V του 1983 που γράφτηκε από τον Kenneth Johnson για εξωγήινους γνωστούς ως "The Visitors" που προσπαθούν να κατακτήσουν τη Γη. Πρωταγωνιστούν οι Marc Singer, Faye Grant, Jane Badler, Andrew Prine, Richard Herd, Michael Durrell, Michael Ironside, David Packer, Peter Nelson, Blair Tefkin, Robert Englund, Michael Wright, Sandy Simpson, Denise Galik και Thomas Hill.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 3

Story:

Η ιστορία ξεκινά με έναν εφιάλτη που δείχνει τον Mike Donovan και τον γιο του, Sean, να προσπαθούν να ξεφύγουν από ένα μητρικό πλοίο Visitor με στρατιώτες τους να καταδιώκουν και τον Σον να πυροβολείται στην πλάτη με λέιζερ και προφανώς σκοτώνεται. Η Τζουλιέτα ξεσηκώνει τον Μάικ από τον ύπνο του καθώς η Αντίσταση προετοιμάζεται για μια επιδρομή σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας επισκεπτών για να σώσει ανθρώπους που έχουν ξανασυσκευαστεί σε κουκούλια. Η επιδρομή αποτρέπεται εύκολα, λόγω των προηγμένων μέτρων θωράκισης και ασφαλείας των Επισκεπτών. Στην ενημέρωση της επιδρομής στο κρησφύγετο της Αντίστασης, η ομάδα διαφωνεί για το πώς τα πράγματα πήγαν στραβά. Η εγκυμοσύνη της Robin Maxwell είναι επίσης σε προχωρημένο στάδιο, αλλά δεν έχει πει σε κανέναν ότι ο πατέρας είναι επισκέπτης. Οι αντάρτες ανακαλύπτουν μια σημαντική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο του Λος Άντζελες, όπου ο Τζον αναμένεται να ανακοινώσει μια ιατρική ανακάλυψη - μια καθολική θεραπεία για τον καρκίνο. Λόγω της εκτεταμένης κάλυψης των μέσων ενημέρωσης, οι αντάρτες διεισδύουν στο νοσοκομείο. Οι αντάρτες εξασφαλίζουν ιατρικές προμήθειες. Εν τω μεταξύ, αφού ανακάλυψε ότι οι Επισκέπτες είναι πράγματι ερπετοειδείς, η Ρόμπιν επιμένει σε μια άμβλωση με τη βοήθεια της Ιουλιέτας. Ωστόσο, η άμβλωση ακυρώνεται λόγω δυνητικά θανατηφόρων επιπλοκών και ως εκ τούτου αναγκάζεται να συνεχίσει την εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος.


V The Final Battle 1984 Series

Λίγο καλύτερο από την 1η σειρά, με καλή πλοκή και περισσότερη δράση. Για την εποχή του μια τίμια περιπέτεια. Δες τις κωμμώσεις του 1984.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/V_The_Final_Battle

V Collection Franchise
V The Final Battle 1984 Series