V Visitors 2009–2011 Series

Tips:

Το V είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που προβλήθηκε για δύο σεζόν στο ABC, από τις 3 Νοεμβρίου 2009 έως τις 15 Μαρτίου 2011. Ένα remake της μίνι σειράς του 1983 που δημιουργήθηκε από τον Kenneth Johnson και παραγωγή από την The Scott Peters Company. η νέα σειρά εξιστορεί την άφιξη στη Γη ενός τεχνολογικά προηγμένου εξωγήινου είδους που φαινομενικά έρχεται με ειρήνη, αλλά στην πραγματικότητα έχει απαίσια κίνητρα. Πρωταγωνιστούν οι Elizabeth Mitchell, Morris Chestnut, Joel Gretsch, Logan Huffman, Lourdes Benedicto, Laura Vandervoort, Charles Mesure, Morena Baccarin, Scott Wolf, Christopher Shyer, Mark Hildreth, David Richmond-Peck, Alan Tudyk, Rekha Sharma, Lexa Doig, Nicholas Lea, Jane Badler και Oded Fehr.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 22

Story:

Γιγαντιαία διαστημόπλοια εμφανίζονται σε 29 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και η Anna (Morena Baccarin), η όμορφη και χαρισματική αρχηγός των εξωγήινων «Επισκεπτών», δηλώνει ότι έρχονται με ειρήνη. Οι Επισκέπτες ισχυρίζονται ότι χρειάζονται μόνο ένα μικρό ποσό των πόρων της Γης, σε αντάλλαγμα για το οποίο θα μοιραστούν τις προηγμένες τεχνολογικές και ιατρικές τους γνώσεις. Καθώς ένας μικρός αριθμός ανθρώπων αρχίζει να αμφιβάλλει για την ειλικρίνεια των φαινομενικά καλοπροαίρετων Επισκεπτών, η αντιτρομοκρατική πράκτορας του FBI Erica Evans (Elizabeth Mitchell) ανακαλύπτει ότι οι εξωγήινοι είναι στην πραγματικότητα ερπετοειδείς ανθρωποειδή που φορούν ψευδανθρώπινο δέρμα, που έχουν περάσει δεκαετίες διεισδύοντας σε ανθρώπους, κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και θρησκευτικά ιδρύματα, και βρίσκονται τώρα στα τελικά στάδια του σχεδίου τους να καταλάβουν τη Γη. Η Έρικα εντάσσεται στο κίνημα της αντίστασης, το οποίο περιλαμβάνει τον Ryan (Morris Chestnut), έναν πράκτορα του επισκέπτη που με την πάροδο του χρόνου ανέπτυξε ανθρώπινα συναισθήματα και τώρα θέλει να σώσει την ανθρωπότητα. Η εξέγερσή τους γίνεται μέρος ενός ευρύτερου κινήματος της «πέμπτης στήλης» τόσο ανθρώπων όσο και επισκεπτών που αντιτίθενται στα ασαφή αλλά φαινομενικά απειλητικά σχέδια της Άννας για τη Γη και την ανθρωπότητα, αλλά οι προσπάθειές τους αμφισβητούνται καθώς οι Επισκέπτες έχουν κερδίσει την εύνοια των ανθρώπων της Γης θεραπεύοντας ποικίλες ασθένειες και έχουν στρατολογήσει τη νεολαία της Γης – συμπεριλαμβανομένου του γιου της Έρικα, Tyler (Logan Huffman) – για να τους υπηρετήσει εν αγνοία τους ως κατάσκοποι.


V Visitors 2009–2011 Series

Το V είναι ένα franchise επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό συγγραφέα, παραγωγό και σκηνοθέτη Kenneth Johnson σχετικά με μια γενοκτονική εισβολή εξωγήινων φυλών γνωστή ως "Visitors" -ερπετικά ανθρωποειδή μεταμφιεσμένα σε ανθρώπινα όντα- που προσπαθούν να καταλάβουν τη Γη και την ανθρώπινη αντίδραση σε αυτό, όπως η ομάδα της Αντίστασης προσπαθεί να τους σταματήσει, ενώ άλλοι συνεργάζονται με τους εξωγήινους για δύναμη και προσωπικό πλούτο.
Τέτοια δυστοπικά σενάρια, είναι έτσι δομημένα ώστε να “αντέχουν” πολλές σεζόν και να μεταλλάσσονται, ανάλογα με την εποχή που γυρίζονται. Ένα καλό “παρσπατού” για να γεμίζει τσέπες και άνοια. Τελικά ο καφές είναι το μόνο ευχάριστο και πιστό πράγμα για τις πολλές και υπέροχες στιγμές μου, πριν έρθουν οι εξωγήινοι.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/V_(2009_TV_series)

V Collection Franchise
V Visitors 2009–2011 Series V Visitors 2009–2011 Series