Unit 42 2017-2019

Tips:

Το Unité 42 είναι μια βελγική τηλεοπτική σειρά σε είκοσι επεισόδια των 52 λεπτών γραμμένη από την Julie Bertrand, την Annie Carels και τη Charlotte Joulia. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Ridremont, Constance Gay, Tom Audenaert, Roda Fawaz, Thomas Demarez, Simon Caudry, Caroline Stas, Nola Tilman, Tania Garbarski, Danitza Athanassiadis και ο Christophe Lambert.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 20

Story:

Μια ομάδα αποτυχημένων αστυνομικών μάχεται ενάντια σε όλες τις νέες μορφές εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Είναι φτιαγμένη από τον Billie Vebber / Th3m1s, ένας χάκερ, τον Sam, ένας χήρος πατέρας, μη ειδικός στις νέες τεχνολογίες, τον Nasim και τον Bob και την Alice, μια κωφή ιατροδικαστής που επικοινωνεί στη νοηματική γλώσσα.


Unit 42 2017-2019

Βελγικό ψευτο-νουάρ με μέτριο σενάριο. Γρήγορες και κουνημένες σκηνές με εναλλαγές στα μέρη και πρόσωπα που δεν προλαβαίνω να τα μάθω. Προσπαθεί να δείξει ότι η ομάδα είναι εξπέρ και γρήγορη αλλά κολοκύθα το δήθεν καρπούζι. Οι πληροφορίες και οι εξηγήσεις για τα κομπιούτερ και τους κώδικες είναι τόσο άσχετα που κάνουν την σειρά μια παρωδία. Οι ερμηνείες αρχίζουν να στρώνουνε από το 5ο επεισόδιο. Οι σκηνές δράσεις είναι ερασιτεχνικές.
Όλες οι αστυνομικές υποθέσεις βασίζονται στα λάθη των ενόχων για την εξιχνίαση τους. Το έχουμε εμπεδώσει αυτό. Αλλά ωρε Βέλγοι αυτιστικοί, μην παρουσιάζεται τους ενόχους σαν πιο αυτιστικούς και απρόσεκτους από τους μπάτσους. Έστω να έχετε λίγη φαντασία στο σενάριο και να μην αφήνετε κενά και δικαιολογίες που δεν στέκουν. Με λίγη πρωτοτυπία και απλές βάσιμες πληροφορίες θα μπορούσε να γίνει μια σειρά που θα θυμάμαι και αύριο. Δεν έχω δει Βελγική σειρά έστω λίγο έξυπνη. Θα ήταν αντίθετη και στην κουλτούρα τους.



Ελληνική συμμετοχή: Danitza Athanassiadis

More Info -- https://fr.wikipedia.org/wiki/Unit%C3%A9_42
Unit 42 2017-2019 Unit 42 2017-2019