Unforgotten 2015-2023

Tips:

Το Unforgotten είναι μια αγγλική αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά, η οποία προβλήθηκε αρχικά στο ITV στις 8 Οκτωβρίου 2015. Δημιουργήθηκε και έγραψε ο Chris Lang και σκηνοθέτησε ο Andy Wilson. Το πρόγραμμα ακολουθεί μια ομάδα ντετέκτιβ του Λονδίνου με επικεφαλής τους DCI Cassie Stuart (Nicola Walker) (Σειρά 1–4), DCI Jessie James (Sinéad Keenan) (Σειρά 5) και DI Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) καθώς λύνουν ψυχρές υποθέσεις εξαφάνισης. και φόνος. Πρωταγωνιστούν οι Nicola Walker, Sanjeev Bhaskar, Sinéad Keenan, Peter Egan, Lewis Reeves, Pippa Nixon και Carolina Main.
No. of Seasons 5
No. of Episodes 30

Story:

Η σειρά 1 επικεντρώνεται στη δολοφονία του James "Jimmy" Sullivan (Harley Alexander-Sule), ενός 17χρονου που εξαφανίστηκε το 1976. Τα λείψανά του ανακαλύπτονται κατά την κατεδάφιση ενός σπιτιού στο Βόρειο Λονδίνο.
Η σειρά 2 ακολουθεί τη δολοφονία του David Walker (Daniel Gosling), ενός συμβούλου του Συντηρητικού Κόμματος που χάθηκε το 1990. Τα σαπωνοποιημένα λείψανά του βρίσκονται σε μια βαλίτσα στον ποταμό Lea στο βορειοανατολικό Λονδίνο.
Η σειρά 3 ερευνά τη δολοφονία της μαθήτριας Hayley Reid (Bronagh Waugh), η οποία εξαφανίστηκε από ένα παραθαλάσσιο θέρετρο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1999. Ο σκελετός της ανακαλύπτεται από εργάτες που επισκευάζουν την κεντρική κράτηση του αυτοκινητόδρομου Μ1 στο Λονδίνο.
Η σειρά 4 ακολουθεί την ανακάλυψη το 2020 του ακέφαλου και αχειροποίητου πτώματος του Μάθιου Γουόλς, που προφανώς είχε παγώσει από την εξαφάνισή του το 1990, όταν συνάντησε πέντε εκπαιδευόμενους της αστυνομίας που γιόρταζαν την αποφοίτησή τους από την ακαδημία.


Unforgotten 2015-2023

Για να δείς μια στρωμένη, σεβαστή αλλά Αγγλική αστυνομική σειρά. ‘Ησυχα και ωραία. Δίχως πολλά παραπάνω, η σειρά είναι μια σεβαστή προσπάθεια. Υποτονικό ύφος που θέλει να περάσει την υποτονική ιστορία. Καλή υποτονική διασκέδαση.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Unforgotten
Unforgotten 2015-2023 Unforgotten 2015-2023