Ultraviolet 2017

Tips:

Το Ultraviolet είναι μια πολωνική τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τις Marta Nieradkiewicz, Agata Kulesza και Sebastian Fabijański.
No. of Seasons 2
No. of Episodes 22

Story:

Η σειρά ξεκινά όταν η Aleksandra, οδηγός μερικής απασχόλησης της Uber, γίνεται μάρτυρας του φόνου μιας νεαρής γυναίκας. Η αστυνομία δείχνει απαθής με την υπόθεση, πιστεύοντας ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Έτσι, ζητά βοήθεια από μια ομάδα ερασιτεχνών ερευνητών γνωστών ως υπεριώδες (UV), που ονομάζεται έτσι επειδή το ιώδες βλέπει περισσότερα από το μπλε (εννοεί την αστυνομία). Τα μέλη της UV επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου και χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να αποκτήσουν ενδείξεις. Κάθε μέλος έχει τη δική του περιοχή εμπειρογνωμοσύνης. Η Aleksandra μπαίνει στο UV και η σειρά την ακολουθεί καθώς αυτή και η UV λύνουν εγκλήματα που η αστυνομία δεν μπορεί να χειριστεί. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία προσπαθεί ενεργά να περιορίσει τις δραστηριότητες της UV.


Ultraviolet 2017

Πολύ καλά σενάρια στα 3 πρώτα επεισόδια. Πολύ αφελείς διάλογοι (ίσως φταίει η μετάφραση) αλλά οι ερμηνείες καλές για Πολωνία. Οι σκηνές δράσης παιδιάστικες και η πλοκή ΔΕΝ ταιριάζει με τους αμερικάνικους χαρακτήρες και την γλώσσα τους. Αδιάφοροι και κακοί μπάτσοι που τους ανοίγει τα μάτια μια ατίθαση νέα με την βοήθεια μιας ετερόκλητης ομάδας χαρακτήρων. Το πολωνικό χιούμορ αν το δω-ακούσω-βρω θα σας πω που είναι. Στην 2η σεζόν όλα ανεβαίνουν επίπεδο. Καλύτερες και πιο σταθερές ερμηνείες. Σενάρια με αρκετό ενδιαφέρον και αρκετά γρήγορη πλοκή. Μόνο οι σκηνές δράσης παραμένουν μέτριες.
Ααα. Δεν ανάφερα το χειρότερο. Στο Ultraviolet (1998 United Kingdom) - που ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το πολωνικό, παίζει ο μπετατζής Idris Elba που απειλεί να θάψει και τον Τζέιμς Μπόντ. Τίμιο πακέτο για Πολωνική αστυνομική σειρά με φόντο την τεχνολογία και την ευκολία εύρεσης πληροφοριών.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Ultraviolet_(2017_TV_series)
Ultraviolet 2017 Ultraviolet 2017 Ultraviolet 2017