Tunnel 2017 South Korean Series

Tips:

Το Tunnel (Κορεάτικα: 터널; RR: Teoneol) είναι μια νοτιοκορεάτικη τηλεοπτική σειρά του 2017. Γράφτηκε από τον Lee Eun-mi. Σκηνοθεσία Shin Yong-hwi, με πρωταγωνιστές τους Choi Jin-hyuk, Yoon Hyun-min, Kang Ki-young, Kim Byung-chul, Jo Hee-bong, Lee Si-a, Cha Hak-yeon, Moon Sook, Kim Hye-yoon και Lee Yoo-young. Η σειρά εμπνεύστηκε από τις κατά συρροή δολοφονίες Hwaseong.
Δεν πρέπει να συγχέεται με τη βρετανογαλλική τηλεοπτική σειρά The Tunnel (2013) προσαρμογή από τη Δανο-Σουηδική αστυνομική σειρά του 2011 The Bridge (Bron/Broen).
No. of Seasons 1
No. of Episodes 16

Story:

Το 1986, η Park Gwang-ho εργάζεται ως επιτυχημένος ντετέκτιβ με ενθουσιασμό. Ωστόσο, η ζωή του αλλάζει όταν πρωτοστατεί σε μια κατά συρροή ανθρωποκτονία και όταν περνά μέσα από ένα τούνελ κυνηγώντας τον «ένοχο». Ταξιδεύει στο χρόνο 30 χρόνια στο μέλλον (2016), όπου γνωρίζει έναν νέο σύντροφο, τον Kim Seon-jae, έναν εκκεντρικό ντετέκτιβ ελίτ που έχει υψηλή ικανότητα στην έρευνα. Όταν ο κατά συρροή δολοφόνος συνεχίζει το "modus operandi" των δολοφονιών του που συνέβησαν πριν από 30 χρόνια, το δίδυμο ντετέκτιβ συνεργάζεται με έναν εγκληματία ψυχολόγο, τον καθηγητή Shin Jae-yi για να λύσει τους ανεξιχνίαστους φόνους και να συλλάβει τον δολοφόνο.


Tunnel 2017 South Korean Series

Το σενάριο έχει λίγο από Déjà Vu (2006). Αρκετά καλή περιπέτεια, σε αργό ρυθμό με κλασικούς κορεατικούς χαρακτήρες.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Tunnel_%28TV_series%29
Tunnel 2017 South Korean Series