True Detective 2014-2024 Series

Tips:

Το True Detective είναι μια αμερικανική ανθολογική αστυνομική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Nic Pizzolatto. Η σειρά, που μεταδόθηκε από το κορυφαίο καλωδιακό δίκτυο HBO στις Ηνωμένες Πολιτείες, έκανε πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου 2014. Πρωταγωνιστούν Season 1: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts, Tory Kittles, Season 2: Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly, Vince Vaughn, Season 3: Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy, Ray Fisher, Season 4: Jodie Foster, Kali Reis, Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star LaBlanc, John Hawkes, Christopher Eccleston.
No. of Seasons 4
No. of Episodes 30

Story:

Κάθε σεζόν της σειράς είναι δομημένη ως μια αυτοτελής αφήγηση, που χρησιμοποιεί νέα σύνολα καστ και ακολουθεί διάφορα σετ χαρακτήρων και σκηνικών. Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε το 2014, με πρωταγωνιστές τους Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Michael Potts και Tory Kittles. Διαδραματίζεται στη Λουιζιάνα και ακολουθεί ένα ζευγάρι ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Πολιτείας της Λουιζιάνα και την καταδίωξη ενός κατά συρροή δολοφόνου με αποκρυφιστικούς δεσμούς για μια περίοδο 17 ετών. Η δεύτερη σεζόν προβλήθηκε το 2015, με πρωταγωνιστές τους Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly και Vince Vaughn. Διαδραματίζεται στην Καλιφόρνια και επικεντρώνεται σε τρεις ντετέκτιβ από τρεις συνεργαζόμενες αστυνομικές δικαιοδοσίες και έναν εγκληματία που έγινε επιχειρηματίας, καθώς ερευνούν μια σειρά από εγκλήματα που πιστεύουν ότι συνδέονται με τη δολοφονία ενός διεφθαρμένου πολιτικού. Η τρίτη σεζόν προβλήθηκε το 2019, με πρωταγωνιστές τους Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy και Ray Fisher. Διαδραματίζεται στο Ozarks σε τρεις χρονικές περιόδους καθώς ένα ζευγάρι ντετέκτιβ της αστυνομίας της Πολιτείας του Αρκάνσας ερευνά ένα μακάβριο έγκλημα που περιλαμβάνει δύο εξαφανισμένα παιδιά. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε το 2024, με τίτλο True Detective: Night Country και πρωταγωνιστούν οι Jodie Foster και Kali Reis. Διαδραματίζεται στην Αλάσκα και ακολουθεί την έρευνα για την ξαφνική εξαφάνιση οκτώ ανδρών από έναν ερευνητικό σταθμό.


True Detective 2014-2024 Series

Καλό δομημένο σενάριο με καλή σκηνοθεσία και επιλεγμένο κάστ σε κάθε σεζόν. Αρκετή δράση με σταθερή πλοκή και λίγο σασπένς. Και η 4η σεζόν με κράτησε στην οθόνη, για να δω μια καθαρή αστυνομική περιπέτεια.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/True_Detective


True Detective 2014-2024 photo album


True Detective 2014-2024 Series True Detective 2014-2024 Series True Detective 2014-2024 Series
True Detective 2014-2024 Series True Detective 2014-2024 Series