Treason 2022

Tips:

Το Treason είναι μια βρετανική τηλεοπτική μίνι σειρά κατασκοπείας που δημιουργήθηκε από τον Matt Charman. Πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox, Olga Kurylenko, Ciarán Hinds, Avital Lvova, Kevin Harvey, Oona Chaplin, Joe Macaulay, Beau Gadsdon, Samuel Leakey και Adam James.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 5

Story:

Ο επικεφαλής της MI6, Sir Martin Angelis, νοσηλεύεται μετά από δηλητηρίαση με μια μη θανατηφόρα δόση που χορηγήθηκε στο ουίσκι του. Ο υπαρχηγός του, Άνταμ Λόρενς, ανυψώνεται στη θέση του αρχηγού ενώ ο σερ Μάρτιν αναρρώνει. Ο Άνταμ φωτογραφίζει τα τέσσερα βιβλία που δόθηκαν στον Σερ Μάρτιν με το όνομα του Άνταμ. Οι τίτλοι και οι συγγραφείς του βιβλίου είναι ένας κωδικός που αποκρυπτογραφεί ο Αδάμ και του δίνει τη διεύθυνση και το πρόσωπο που πρόκειται να συναντήσει. Ο Άνταμ Λόρενς συναντά την Κάρα, μια Ρωσίδα κατάσκοπο με την οποία μοιράζεται ένα περίπλοκο παρελθόν και αναγκάζεται να αμφισβητήσει τα πάντα και τους πάντες στη ζωή του.


Treason 2022

Κλασικό σενάριο κατασκοπείας με μέτριες ερμηνείες. Η δράση είναι στημένη πρόχειρα και δεν πείθει. Το σασπένς ανύπαρκτο και η πλοκή είναι μπερδεμένη.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι εάν κάποιοι μυθοπλάστες κάνουν επίτηδες τόσο μπερδεμένα και δίχως νόημα σενάρια ή απλά έτσι τους βγαίνει για να κονομήσουν κάνα φράγκο, από την ότι να'ναι δημιουργία τους.

1η σεζόν Το δίνω 4/10.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Treason_(TV_series)
Treason 2022 Treason 2022