Treadstone 2019

Tips:

Το Treadstone είναι μια αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά δράσης, που συνδέεται και βασίζεται στη σειρά ταινιών Bourne. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Tim Kring, ο οποίος είναι επίσης ο εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Ramin Bahrani, Ben Smith, Jeffrey Weiner, Justin Levy, Bradley Thomas και Dan Friedkin. Το Treadstone έλαβε γενικά μικτές κριτικές από κριτικούς και τον Μάιο του 2020, η σειρά ακυρώθηκε μετά από μία σεζόν. Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Irvine, Tracy Ifeachor, Han Hyo-joo, Omar Metwally, Brian J. Smith, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle και Michelle Forbes.
No. of Seasons 1
No. of Episodes 10

Story:

Το Treadstone εξερευνά την ιστορία προέλευσης και τις σύγχρονες ενέργειες ενός φανταστικού προγράμματος black-ops της CIA γνωστού ως Operation Treadstone — ένα κρυφό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο τροποποίησης συμπεριφοράς για να μετατρέψει τους νεοσύλλεκτους σε σχεδόν υπεράνθρωπους δολοφόνους. Η σειρά ακολουθεί τους πράκτορες που κοιμούνται σε όλη την υδρόγειο καθώς «ξυπνούν» μυστηριωδώς για να συνεχίσουν τις θανατηφόρες αποστολές τους. Το πρόγραμμα καταστρέφει τις προσωπικότητες αυτών των δολοφόνων, διαγράφει τις αναμνήσεις τους και εξαλείφει τον ηθικό τους κώδικα, ώστε να μπορούν να σκοτώνουν αποτελεσματικά στόχους σε όλο τον κόσμο.


Treadstone 2019

Το σενάριο έχει πολλά κενά. Οι σκηνές μάχης, αν και θυμίζουν Bourne, είναι πολύ παρατεταμένες και βαρετές. Τα flashback που κάνει είναι αδιάφορα και μπερδεύουν την ροή της ιστορίας του τώρα, που έτσι κι αλλιώς είναι κοινότυπη. Θα μπορούσα να πω ότι είναι μια μέτρια περιπέτεια σε σχέση με το πρωτότυπο και σχεδόν τέλειο σενάριο του Jason Bourne. Το μήνυμα που βγάζει είναι ότι σε ακόμα μια σειρά, η Σια κάνει πειραματόζωα κάποιους πράκτορές της που είναι αναλώσιμοι και υπάρχουν λίγοι πρόσκοποι πατριώτες που θέλουν να κάνουν τίμια την δουλειά τους και να μην σακατεύουν ζωές. Οι ρώσοι είναι πρωτοπόροι στα χημικά σκευάσματα και τους κρυφούς πράκτορες και στη Βόρεια Κορέα όλοι θέλουν να φύγουν για αλλού. Μάντεψε που(?) θέλουν όλοι να ζήσουν. Ναι! εκεί που θα είναι το τελευταίο μέρος που θα πάω διακοπές.

1η σεζόν Το δίνω 5/10.



More Info -- https://en.wikipedia.org/wiki/Treadstone

Bourne Collection
Treadstone 2019 Treadstone 2019 Treadstone 2019